Australac odlučio otići na kavu sa svih 1088 prijatelja na Facebooku

Foto: Matt Kuleza/ 1000+Coffees

MATT KULEZA je student iz Melbournea, koji je odlučio otići na kavu sa svim prijateljima na Facebooku i to sa svakim pojedinačno. Zanimljivo je za napomenuti da ih je kroz sedam godina skupio čak 1088.

Ovu "avanturu" je odlučio i dokumentirati zbog čega je napravio blog "1000+Coffees" te se nada da će ovaj pothvat ostvariti unutar tri godine.

Društveni eksperiment je započeo ovog rujna te je dosad otišao na 23 susreta. U posljednja tri tjedna "odradio" je po jednu kavu dnevno.

"Ideja je vrlo jednostavna. Jednog dana sam se upitao: 'Tko su ti ljudi, moji navodni prijatelji na Facebooku?'. Mogao sam ih jednostavno izbrisati, ali sam se predomislio te sam ih poželio bolje upoznati. Ovi mi se čini kao jedan kul društveni eksperiment i iznenađujuće je moj život promijenio na bolje", kazao je 28-godišnjak, prenosi Daily Mail.

"Javio sam se čak nekim bivšim djevojkama i sve je ispalo odlično. Svi kojima sam se javio su zainteresirani za ovu jednostavnu ideju, koja je u kratko vrijeme toliko pozitivno utjecala na moj život", kazao je Australac.

Kuleza tijekom susreta priča jako malo o sebi te pokušava doznati što više o osobi s kojom pije kavu. "Osjećam se kao da ih intervjuiram", zaključio je.

Pročitajte više