Bivši suradnik Stonesa kaže da je zbog Jaggera bio na rubu samoubojstva

Foto: Facebook/Ruby Mazur

UMJETNIK Ruby Mazur koji je autor slavnog loga Rolling Stonesa tvrdi kako je Jagger jako loš čovjek koji ga je doveo do depresije i toga da razmišlja o samoubojstvu.

Mazur je desetljećima u svađi s Jaggerom i na svojoj Facebook stranici reagirao je na smrt L'Wren Scott u postu kojeg je naknadno obrisao, piše Page Six.

Njima je Jaggera opisao kao egoističnu osobu. "Suosjećam s L'Wren. Da nisam bio jak i imao dobre prijatelje i ja bih se objesio", rekao je.

Mazur i Jagger upoznali su se '70-ih u Londonu i radili logo za album "Tumbling Dice". Jagger mu je tada platio deset tisuća dolara. Od tada se logo masovno koristi kao njihov zaštitni znak i Mazur tvrdi kako ga je slavni pjevač "oderao" jer on više za svoj umjetnički rad ne dobiva ništa.

"Stvorio sam najpoznatiji logo na svijetu, a bio sam siromašan. Jednom sam pokušao napuniti svoj stan plinom. Da me tada nije nazvao brat, bio bih tamo gdje je sada i L'Wren", priznaje Mazur.

Tužio je Jaggera sredinom '90-ih, ali je utvrđeno kako je slučaj već prešao u zastaru. Procijenjeno je da je Mazur od loga mogao utržiti preko 100 milijuna dolara.
 

Pročitajte više