Britanci napravili totalnu dramu: Otkrivena guza Kate Middleton!

Screenshot: Bild

NJEMAČKI Bild objavio je fotku na kojoj je vjetar otkrio stražnjicu Kate Middleton, a britanski mediji napravili su totalnu dramu oko toga te, naravno, pikselizirali fotografiju.

Sasvim je očito da im ugled kraljevske obitelji puno više predstavlja nego što su to ponekad spremni priznati pa je britanski Mirror nakon objave fotografije (snimljene u Australiji) objavio tekst u kojem stručnjakinja za medije objašnjava kako su strani mediji zli prema Britancima. On počinje riječima: "Strani mediji su kroz povijest oduvijek uživali blatiti Britance".

Nakon toga "urota" se objašnjava podsjećanjem da je 1994. Bild objavio fotku golog princa Charlesa, dok je francuski Closer 2012. razotkrio gornje atribute Kate Middleton. "Strani mediji obožavaju objavljivati sramotne fotografije i onda se iz toga izvući. I misle da je naša kraljevska obitelj njihova stvar. Ali nisu vezani okvirima dobrog ukusa i ne podliježu našim pravilima objava u medijima. Dok god mogu zagolicati maštu svoji čitatelja, sretni su", piše ljutiti Mirror, inače u jednakoj količini tabloidan kao i njemačku Bild.

A dok razvijaju teorije zavjere i analize zašto se netko na ovakvu objavu "odvažio", zaboravljaju na jednu jednostavnu činjenicu: da je u pitanju mlada zgodna i poznata žena čija će gola guza uvijek biti zanimljiva medijima i njihovim čitateljima.

Spornu fotografiju možete pogledati ovdje.
 

Pročitajte više