Britanski "instruktor za ulete" savjetuje: Kako se poševiti u Hrvatskoj

Screenshot: YouTube

EDDIE HITCHENS autor je i osnivač projekta Street Attraction unutar kojeg savjetuje muškarce po svim pitanjima vezanim uz žene.

Na njegovo stranici stoji: "Započeo sam projekt kako bih pomogao snažnim i privlačnim muškarcima da preuzmu kontrolu nad svojim društvenim i seksualnim životom. Vjerujem da je poboljšavanje samog sebe i učenje osnova za svakog muškarca, bez obzira na njegov društveni status, veličinu penisa, izgled, mišiće i novac".

"Instruktor za ulete" u Hrvatskoj

A ovog ljeta ovaj je "sex guru" ili "instruktor za ulete", kako sam sebe naziva, bio u Hrvatskoj te je na svojem kanalu na YouTubeu objavio video naslovljen "Kako poševiti u Hrvatskoj".

"Otišao sam se u Hrvatsku odmoriti, uživati u moru i suncu i uloviti malo mira i tišine, ali nisam ima izbora: cure su bile tako vruće da sam morao isprobati 'igru' tamo", govori na početku videa Eddie i nastavlja: "Hrvatice su vruće. Generalno su visoke i mršave i imaju svijetlu maslinastu put, smeđe oči i kosu, iako ćete naići i na plavooke plavuše. Većina Hrvatica su ženstvene i seksi i imaju lijepe okrugle guze".

Hrvatice su pristojne i morate biti suptilni

"Većinom su ugodne i pristojne. Čak i kad vas odbijaju, rade to na pristojan način. A naići ćete na dosta odbijanja jer većina lokalnih cura ima dečke pa ćete morati povećati broj onih kojima prilazite kako biste naišli na one koje su solo", objašnjava Hitchens i dodaje: "Budite suptilni".


"Lokalne cure poznate su po tome da se suzdržavaju pa će vam biti prilično teško naći curu za jednu noć, osim ako pokupite stranu turistkinju ili Hrvaticu koja je došla u posjet iz drugog grada. Dobra vijest je da većina cura dobro govori engleski, budući da ga moraju učiti u školi. I iako ima anglofila, nemojte misliti da vam je to što ste iz Engleske ili SAD-a dovoljno, svejedno vam treba dobra 'spika'. Zapamtite, Hrvatska je u EU pa vam Hrvatice neće skočiti na kurac u potrazi za britanskom putovnicom i zelenom kartom".

"Morate znati da je ključno u osvajanju Hrvatice odvojiti je od prijateljica. Pozovite je u šetnju. Ne gubite vrijeme pokušavajući pridobiti ili zabaviti njezine prijateljice, nema vremena za to i neće upaliti. Cure paze na svoju reputaciju i ne žele biti poznate kao cure koje spavaju s nasumičnim turistima", objašnjava Hitchens.

Alfa mužjaci i grozomorno Zrće

Nakon toga osvrnuo se i na frajere u Hrvatskoj: "Hrvatice su seksi, ali ni frajeri ne zaostaju izgledom. Većina ih je redovito u teretani, puno ih je mišićavih i ponašaju se kao alfa muškarci. Čak su i stariji muškarci, koji su oženjeni i imaju djecu, u dobroj formi".


Ipak, ono što ga nije oduševilo su lokalni klubovi: "Da sam na vašem mjestu, izbjegavao bih lokalne klubove, najčešće su pretrpani frajerima. Izbacivače nije briga koga puštaju unutra. Osim toga, glazba je preglasna da biste ostvarili bilo kakav normalan kontakt. Kao da je sve usmjereno prema tome da vam blokira pristup djevojci. Ići u lokalne klubove s namjerom da nešto poševite je zamka koju trebate izbjegavati: muškarci na tim mjestima izgledaju očajno jer znaju da idu kućama sami. Barovi su bolja opcija, pogotovo vanjski dijelovi, jer tamo možete razgovarati s djevojkama".

"Pazite i na godine, mnoge cure su maloljetne. Nikad nisam vidio da se od nekog traži osobna, u klubove se puštaju svi pa sami morate saznati koliko je cura stara i je li odrasla osoba ili dijete", napominje.

Također, Hitchens žali što je posjetio Zrće, opisuje ga kao "jebeno grozno" i "gay resort na moru", mjesto prepuno napaljenih tipova iz raznih zemalja i "prosječnih turistkinja".

Na kraju je zaključio da su usprkos svim plusevima i minusevima "Hrvatice vrijedne posjeta", a što je još kazao, provjerite u videu.

Pročitajte više