Brzi i žestoki u Zagrebu: Ovo su opake pile o kojima svi pričaju

Foto: PR

LUKSUZNI zagrebački hotel, Sheraton Zagreb, ugostio je ekstravagantnu automobilsku atrakciju, StreetGasm 2000.

Inače, radi se o jednom od najekskluzivnijih auto-moto evenata u Europi, a ono što svi čekaju je upravo "StreetGasm 2000", to jest sedmodnevna vožnja luksuznim jurilicama, diljem Europe.

Ako niste upoznati, podsjećamo vas da sudionici ne znaju svoje rute i odredišta, a upute o svojim kretanjima dobivaju tijekom utrke, na dnevnoj bazi.

Ukratko, jednom godišnje, sedam dana, 90 vrhunskih automobila, ruta od 3200 kilometara europskih krajolika i VIP tretman u vrhunskim hotelima Europe, gdje se vozači odmaraju do naredne etape utrke.

Tijekom boravka u Zagrebu vozači će biti smješteni u hotelu Sheraton. Njihovi limeni ljubimci zaposjeli su garažu i parking hotela i privlače znatiželjne poglede prolaznika. Nakon današnje utrke na riječkom Grobniku, automobili se vraćaju u Zagreb i nesumnjivo će biti u središtu pažnje svih ljubitelja sportskih automobila.

Nakon svečanog starta s Trga bana Jelačića u petak, točno u podne, StreetGasm 2000 nastavlja za Beč.

No, nije sve u opakim pilama. Naime, jedan od ciljeva ovog eventa je i humanitarnog karaktera pa će dio sredstava završiti u fondaciju za istraživanje karcinoma, "Against Cancer".

Pročitajte više