Clarkson objašnjava zašto je udario producenta: Liječnik mi je rekao da možda imam rak

Foto: Twitter

DVA DANA prije nego što je napao producenta emisije "Top Gear", otpuštenom voditelju Jeremyju Clarksonu liječnik je kazao da možda ima rak.

Ovo je prvi put da je Clarkson detaljno otkrio što je uzrokovalo incident zbog kojeg je otpušten iz showa. Dodao je i da mu je to bilo jedno od najstresnijih iskustava u životu. "Dva dana prije okršaja moj mi je doktor kazao da je kvržica na mojem jeziku vjerojatno rak i da to moram odmah provjeriti. Ali nisam to mogao odmah napraviti. Bili smo usred 'Top Geara'. A 'Top Gear' je uvijek bio na prvom mjestu", poručio je.

Dodao je i da je na kraju ipak saznao da nije bolestan, a u kolumni za Sunday Times napisao: "Bio je to najstresniji dan u 27 godina koliko sam proveo na BBC-ju. Bilo je nevjerojatno stresno, sve je išlo krivo i onda znate...eto. Ali, svi imaju stresne dane i uspijevaju se s njima nositi bolje nego ja".

Tvrdi i da mu je show postao centar svijeta nakon razvoda od supruge Frances i smrti majke Shirley te da je bio zabrinut za sve dijelove emisije. "Budio sam se svako jutro brinući se o svakoj rečenici. I odlazio u krevet brinući se da su izmjene koje sam napravio tijekom dana krive. Prijatelji bi pričali sa mnom kad smo bili vani i, iako sam vidio da im se usnice kreću, nisam ih čuo što govore. Bilo mi je muka jer sam izgubio dom i majku, bacio sam se još žešće u posao i sad sam, idiotski, izgubio i to", napisao je.

Otkrio je i da očekuje da će u budućnosti voditi neki drugi show o automobilima.

 

Pročitajte više