David Morales, La Fiesta i Countdown to Ultra Music zahuktavaju ljetne večeri u Culture Clubu Revelin

Foto: Press

IAKO nas ovo ljeto još nije počastilo s previše sunčanih dana, u Culture Clubu Revelin atmosfera se zagrijava udarnim tempom. Za sam početak srpnja, klub je pripremio raznovrsni program u kojemu se nižu nastupi zvijezda elektronske glazbe, rezidencije, tematske klupske večeri i glazbeno scenski spektakl. Kako Culture Club Revelin ljeti radi svaku večer, možemo slobodno reći da posjetitelji željni provoda mogu tokom cijelog tjedna pronaći dobar razlog za zabavu.

Već sredinom tjedna, 2. srpnja 2014. u house ritmove uvest će vas DANCElectric Residency. Osnivač ovog projekta DANCElectricPHILIPE pozvao je svoje kolege iz resident ekipe Culture Cluba Revelin: Speeda, dBA, PhiberOptica & Audiometric crew, da dodaju malo boje u house zvukove.

Prava poslastica za sve ljubitelje dobrog house zvuka - David Morales, dolazi 3. srpnja 2014. u Culture Club Revelin

Američki DJ i producent, dobitnik glazbene nagrade Grammy, tvorac brojnih klupskih hitova na koje su zabavljale i zaljubljivale razne generacije, DJ koji je rado viđeni gost ponajboljih svjetskih klubova, David Morales, nastupit će 3. srpnja 2014 u Culture Clubu Revelin.

Još od 1993., kada je počeo kao house producent, sa svojim albumom "The Program" i singlom "Gimme Luv (Eenie Meenie Miny Mo)" popeo se na vrh Billboardove dance ljestvice. Uz njegovu produkciju i DJ rad, Morales je jedan od najplodonosnijih remixera svih vremena, pretvarajući mnoge pop hitove u house remixeve prikladnije za plesne podije. Njegov rad je do danas donio preko 500 suradnji s mnogim najpopularnijim glazbenicima, kao što su Mariah Carey, Britney Spears, Michael Jackson, Madonna, Janet Jackson, Eric Clapton, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston, Jamiroquai, Kelis i mnogi drugi.

Morales je dobitnik Grammyja 1998. godine, iza njega stoji nevjerojatan broj nastupa na najvećim svjetskim glazbenim arenama, a zašto je jedno je od najvećih house imena na svijetu uvjerite se 3. srpnja 2014. na njegovom nastupu u Culture Clubu Revelin. Prije nastupa legendarnog Moralesa publiku će rasplesati dežurna rezident ekipa: Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE!

Cijene ulaznica pretprodaja  100 kn /VIP 200 kn

Na ulazu na dan koncerta: 150 kn /VIP 250 kn

 LaFiesta - "Cirque du freak" 4. srpnja 2014. u Culture Clubu Revelin

Dj Danny wade - Rezident Pacha Ibiza, akrobatski show na šipci najvećih svjetskih zvijezda pole-dancea, ples s twin robotima, te atraktivan dance show performerica s Ibize



Za početak srpnja La Fiesta - glazbeno-scenski spektakl - dovodi tematsko izdanje "cirque du freak" u Culture Club Revelin,  koji će publiku uvesti u čari akrobatskog performansa spojenog s plesnim ritmovima i atraktivnim nastupom s Ibize, kakav do sada još niste vidjeli. LaFiesta je glazbeno-umjetnički događaj spektakularnog i neodoljivog sadržaja, gdje se isprepliću atraktivni nastupi u zraku, s plesnim točkama zgodnih performerica u glamuroznim kostimima, a sve je još začinjeno dodatnim akrobacijama i specijalnim efektima na sceni i plesnom podiju, što ostavlja dojam potpunog scensko-glazbenog vladanja po cijelom prostoru. Cijeli show prate još i elektronski plesni ritmovi, pa publika ima osjećaj da i sama sudjeluje, te da je nastup na svakom kvadratu kluba. Ovaj jedinstveni događaj, gdje profesionalni umjetnici stvaraju iluziju na sceni, pokrenut će euforiju zadovoljstva, a La Fiesta će vam svakim novim izdanjem pripremiti novi glazbeno-scenski spektakl te vas učiniti stalnim gostom ovog ponajboljeg svjetskog eventa.


Drugo izdanje rezidencije La Fiesta pod temom "Cirque du freak" dovodi sljedeće goste:

Danny Wade - 18-godišnji, talentirani DJ i producent progressive house zvuka iz Španjolske, inače resident Pacha Ibiza, dijelio je pozornicu s mnogim zvijezdama elektronske glazbe: Davidom Guettom, Steveom Aokijem, Bobom Sinclairom, Hardwellom, Nickyjem Romerom, Martinom Solveigom, Dimitrijem Vegasom & Likeom Mikeom.

Anastasia Sokolova - poznata svjetska plesačica na šipci, brza i graciozna, svojim čudesnim emocionalnim pokretima i akrobacijama koje dosad niste vidjeli ostavit će vas bez daha. I što je nevjerojatno - to sve radi u 15 cm visokim štiklama. Odrasla je u Kijevu i cijeli život je sanjala o plesu na šipci, ali nikad nije imala hrabrosti pokušati izvoditi ovaj senzacionalni ples. Dovoljan dokaz o njenoj talentiranosti i ljubavi prema pole-danceu je taj da se bavi plesom samo četiri godine i prije plesa na šipci nije ništa trenirala, a danas je postala jedna od najboljih. Prošle godine je došla do finala "Ukrainian's got talent", a njen video je pogledalo preko 38.000.000 ljudi.

Anastasiji će se na šipci pridružiti Dmytro Politov, "čovjek–pauk". Jednostavno je teško opisati riječima što ovaj maleni čovjek izvodi u zraku, a svojim nastupom pokazat će vam zašto je jedan od najboljih svjetskih akrobata na šipci. I na plesnom podiju će biti jako uzbudljivo, jer u goste prvi put dolaze led roboti blizanci, a scenu će dodatno upotpuniti atraktivne performerice s Ibize svojim senzualnim nastupima u glamuroznim kostimima.

Cijene ulaznica pretprodaja 70 kn i VIP 120 kn
Na ulazu 100 kn i VIP 150 kn.

5. srpnja 2014. Countdown to Ultra Music Festival with Hard Rock Sofa

Polako nam se približava Ultra Music Festival 2014., a Culture Club Revelin zajednički s Ultra Europe i ove godine priprema "Countdown to Ultra Music Festival" na kojemu predstavlja ruski dvojac Hard Rock Sofu.



Ruski dvojac Hard Rock Sofa silovito napreduju u svijetu elektronske glazbe. Hard Rock Sofa, jedni od najboljih producenata i DJ-eva Rusije, nedavno su objavili novi singl "Arms Around Me", inače suradnju sa sunarodnjakom Skidkom. Duo Hard Rock Soffa poznat je i po singlu "Blow Up" za Axwellov label Axtone Records, kojeg su podržali članovi Swedish House Mafije, Tiesto, David Guetta, Sander van Doorn, Markus Schulz i drugi poznati DJ-i i producenti. Pjesma "Here We Go" - Hard Rock Sofa & Swanky Tunes, ujedno i tema za film "Fast & Furious 6", apsolutni je hit.



Kao uvod u odbrojavanje do najvećeg elektronskog festivala u regiji, nastupit će rezident ekipa Culture Cluba Revelin:  DANCElectricPHILIPE, Audiometric crew: DJ Speed, dBA and VJ PhiberOptics.


Cijene ulaznica pretprodaja 100 kn i VIP 200 kn
Na dan koncerta 150 kn i VIP 250 kn.
 
Svoje ulaznice za sve evente  možete potražiti na sljedećim pretprodajnim mjestima:

Caffe BRAZIL – DOC
Sport caffe BALUN – Mokošica
Caffe Bar PARADISO
Caffe Bar CASABLANCA
Caffe Bar MICRO
Caffe Bar DIX
Caffe Bar LAUS (TC MERCANTE)
Lounge Bar CULTO
Caffe Pizzeria BLUE PLANET
Club 23
Caffe Bar Zino
Caffe Bar B4Revelin

Pročitajte više