Dolores Lambaša za Index: Sada sam usredotočena samo na posao

Foto: RTL Press

NAKON što su mediji objavili vijest kako se zvijezda "Ruže vjetrova" nakon trogodišnje veze razišla s Josipom Dikanom Radeljakom zgodna glumica kao da je netragom nestala. Iako smo je uporno pokušavali dobiti misleći da odbija naše pozive, od njenih bliskih prijatelja saznali smo kako glumica već dva tjedna ne koristi svoj stari telefonski broj. Kad smo je napokon uspjeli dobiti na novi broj Dolores nas je ljubazno zamolila za razumijevanje i dodala: "Sada sam usredotočena samo na posao. Ponude pristižu svakodnevno i priznajem da im se veselim. U ovom tempu ne stignem misliti na ništa drugo."

Odvjetnica Sloković: Istina je da je Dolores Lambaša sama

Glumica je prošli tjedan boravila u obiteljskom domu u Šibeniku, a potom se preselila u grad pod Marjanom gdje je unajmila stan. Kako saznajemo od izvora bliskih glumici njoj je velika želja kupiti uskoro stan upravo u Splitu jer je s vremenom postala zaljubljena u taj grad. Iako smo nekoliko puta pokušali kontaktirati glumicu, Dolores nam se tek danas obratila, a njena odvjetnica Jadranka Sloković prije nekoliko dana poslala je priopćenje mediju koji je objavio sporni tekst u kojem stoji da su navodi kako je njena klijentica izbačena iz stana na zagrebačkom Cvjetnom trgu neistiniti. Također je neistinit navod da je Dolores Lambaša ljeto provela na jahti jednog splitskog poduzetnika. Istina je da je Dolores Lambaša sama i da nije u vezi s bilo kojom osobom. Njena višegodišnja veza prekinuta je na miran način, bez incidenata, stoji u priopćenju.

Glumica dane provodi u Splitu

Kako saznajemo od izvora bliskih Dolores glumica dane u Splitu uglavnom provodi čitajući knjige, a često je se može vidjeti u kinima i kazalištu. Osim toga potpuno se posvetila i pisanju zbirke poezije koja bi svoje svjetlo dana trebala ugledati na proljeće. Dolores često s društvom boravi u poznatom splitskom restoranu Zrno soli gdje ju se može vidjeti s ekipom iz "Ruže vjetrova", a upravo je jedino ona navodno imala privilegiju da bude jedina glumica u seriji koja će nositi vrhunske modne brandove. Iako će njen lik uskoro nestati iz serije objašnjenjem da se seli u Rusiju, saznajemo kako je sve izglednije da će se Dolores u velikom stilu vratiti u trećoj sezoni "Ruže vjetrova" čije bi se snimanje trebalo potvrditi narednih dana. Njen bi lik prema željama publike navodno trebao dobiti na važnosti i minutaži, a glumicu ćemo moći vidjeti i u filmu koji je posljednjih dana snimala u Splitu sa Silvanom Menđušić. Također, sprema i monodramu Emanuela Smidta Oscar i mama Rose, a sudeći po njenim mnogobrojnim angažmanima čini se kako se Dolores odlučila ozbiljno posvetiti karijeri i nadoknaditi propušteno vrijeme.

Pročitajte više