Dozvolio klincima da se provozaju u Ferrariju, objavio to na YouTubeu pa završio iza rešetaka

Screenshot: YouTube

POČETKOM travnja internetom se proširio video koji prikazuje dvojicu dječaka kako se voze u Ferrariju dok ih "odgovorna osoba" snima smartphoneom.

A upravo je ta "odgovorna osoba" Mohammed Nisham, otac devetogodišnjaka kojeg se na snimci može vidjeti kako vozi skupocjeni automobil, kojeg je policija u južnoindijskoj državi Kerala uhitila zbog ugrožavanja života djeteta i dozvoljavanja maloljetniku da sjedne za volan, javljeno je ovog ponedjeljka, prenosi Guardian.

Dječak je vožnju dobio na poklon za deveti rođendan, a s njim je u automobilu bio i njegov dvije godine mlađi brat. Nakon što je snimka postala popularna na YouTubeu, ali i izazvala bijes diljem i izvan zemlje, policija je odlučila Nishama uhititi. Inače, on se bavi prodajom duhana i nekretnina, a u svom voznom parku ima 18 automobila čija se ukupna vrijednost procjenjuje na četiri milijuna dolara.

Nije poznato kakvu će kaznu neodgovorni otac dobiti, ali njegova supruga Amal ukratko je objasnila što misli o čitavom događaju: "Ponosna sam na njega. Vozi od svoje pete godine, a vozio je i Lamborghini, Bentley i druge aute. Bio mu je deveti rođendan, a budući da je navaljivao mjesecima, dozvolili smo mu. Pažljiv je i pouzdan vozač. To nije česta pojava kod djece".

Pročitajte više