Elton John bio je "tempirana bomba": "Imam sreće što sam živ!"

Foto: Guliver Image/Getty Images

ELTON JOHN u velikom intervjuu za Mail Online ispričao je kako su ga problemi sa slijepim crijevom zamalo ubili dok je bio na turneji.

Njegova drama odvila se u srpnju, nakon što je ignorirao simptome bolesti i nastavljao sa svojim natrpanim rasporedom svirki. Mislio je da je u pitanju samo "neki virus": "Sretan sam što sam još uvijek živ. Bilo mi je loše 14 dana prije nego što sam otišao u bolnicu. Imao sam nevjerojatne bolove u trbuhu", ispričao je 66-godišnji pjevač o zdravstvenim nedaćama zbog kojih je morao prekinuti koncert u Njemačkoj. Liječnici su rekli da je bio "tempirana bomba".

Ipak, taj ga je događaj natjerao da se više posveti obitelji, svojoj djeci kojoj je kuma Lady Gaga: "Ona ih kupa i pjeva im. Divna je kao kuma. Stefani je sve shvatila jako ozbiljno i jako je dobra djevojka, ali ima problem s tim da se 'zavrti' u tom ludom kultu ličnosti koji je izgradila. Puno pričam s njezinom mamom", ispričao je.

Osim toga, ispričao je i kako se bespomoćno osjećao zbog smrti Amy Winehouse: "Volio bih da sam joj mogao pomoći. Sjećam se kako sam je vidio i kako sam vidio sve što će se dogoditi, znajući da ne postoji nitko tko bi to mogao zaustaviti", ispričao je. S druge strane, Whitney Houston pokušao je i spasiti: "Pokušao sam, ostavljao sam joj poruke na telefonskoj sekretarici, ali one ili nisu nikad došle do nje ili mi se jednostavno nije željela javiti. Kad slušam njezin glas jednostavno želim plakati".

Pročitajte više