Evo što David Duchovny stvarno misli o Mulderu

Foto: Guliver Image/Getty Images

FOX JE prije nekoliko dana potvrdio glasine o kojima se već dugo šuška - "Dosjei X" se vraćaju, a nakon 13 godina potvrđeno je i to da će u seriji ponovno biti angažirani David Duchovny i Gillian Anderson, legendarni Mulder i Scully.

"Gledam na ovaj period kao na 13 godina duge propagandne poruke. Dobra je stvar to da je svijet postao još čudniji pa je savršeno vrijeme da objavimo ovih šest priča", izjavio je autor serije, Chris Carter, a o povratku "Dosjea" govorio je i David Duchovny.

"Mulder" se tako osvrnuo na svoju ulogu, kao i na ulogu svoje kolegice Gillian Anderson. "Mislim da je ona daleko bolja glumica danas nego onda kad smo počeli snimati ovu seriju. Kao i ja. Kad sad vratim film unatrag, vidim da bih puno drugačije odigrao tu ulogu, puno bolje. Jer sam uvjeren da sam mogao bolje, baš kao i Gillian. Bit će zanimljivo vidjeti kako će stvar funkcionirati u ovim novim epizodama", rekao je Duchovny.

A u razgovoru za New York Times, Duchovny je otkrio da o liku kojega tumači baš i nema neko pretjerano dobro mišljenje: "On je najgori FBI agent ikada. Nije riješio niti jedan slučaj u tih devet godina".

 

 

 

Pročitajte više