Iako nema zube, susjedu gotovo odgrizao penis - zbog preglasne glazbe

Ilustracija: Shutterstock

U NAJBIZARNIJOJ priči na koju ćete naići ove srijede glavni su akteri dvojica susjeda iz Kenta u Velikoj Britaniji koji su ne našli na sudu nakon svađe oko preglasne glazbe.

Ali, njihova svađa nije bila tipična: naime, jedan od njih, Jason Martin (41), gotovo je odgrizao drugom, Richardu Hendersonu (39), komad penisa, koji je kasnije natrag zašiven, prenosi Huffington Post. Iako je imao samo nekoliko zubiju u ustima Martin je uspio kod pidžamu odgristi dio susjedova penisa ovog srpnja i to nakon što mu je ovaj poslao SMS da utiša glazbu.

"Penis mi više nije bio pričvršćen za ostatak tijela. Nikad nisam osjetio takvu bol i ne želim je iskusiti više nikad", ispričao je Henderson.

Martin, koji je proglašen krivim, tvrdi da se ništa od toga nije dogodilo: "Ja imam samo nekoliko zubiju u donjem dijelu usta ne mogu zagristi niti kad je nešto tvrdo kuhano. Uostalom, samo i pomisliti staviti penis u usta. Nije to za mene". Priznao je da je Hendersona primio rukom za "osjetljive dijelove", ali kaže da je djelovao u samoobrani nakon što ga je ovaj udario.

Ipak, porota ga je proglasila krivim za ozljeđivanje. Kaznu će saznati idući mjesec.
 

Pročitajte više