"Imala sam 18, a on 78": Kendra Wilkinson progovorila o odnosu s Hefnerom

Foto: Splash

POZNATA Playboyeva zečica i jedna od mnogobrojnih djevojka danas 88-godišnjeg ženskaroša Hugha Hefnera otvoreno je progovorila o svom odnosu sa starim plejbojem.

Naime, u razgovoru s Melanie Sykes s kojom je trenutno u showu "I'm a Celebrity... Get Me Out of Here!", otkrila je kako je postala djevojka Hugha Hefnera: "Pitao me želim li biti jedna od njegovih djevojaka. Nisam znala što to znači, ali naravno da sam pristala. Živjela sam tada u najmanjem i najružnijem stanu i molila sam se da me nešto izvuče iz njega".

"Pitao me želim li biti dijelom Playboy Mansiona i pristala sam. Naravno. Pristala sam istog trena, ali nisam znala uključuje li ta ponuda i seks", rekla je i nastavila: "Znao nas je pitati želimo li s njim poći na gornji kat i to je bilo to. Imala sam 18, a on 78".

Nakon što ju je Melanie upitala je li seks s Hefnerom bio obavezan, Kendra je odgovorila: "Bila sam radoznala jer uvijek je imao više od jedne djevojke i htjela sam doznati što moraju raditi s njim. Seks nije obavezan, to je tvoj izbor".

Na kraju je rekla i da Hefner na sve odnose s djevojkama gleda kao na veze: "Iskreno? Sve spavaju s njim, ali u isto su vrijeme i najbolje osobe koje poznajem".

Kendra je danas majka dvoje djece, a Hefner je od 2012. u braku s Crystal koju je također upoznao u poznatoj vili. Podsjetimo, vjenčanje se zamalo nije dogodilo jer mladenka je zbrisala samo pet dana prije velikog slavlja.

Pročitajte više