Imate manje od 24 sata da isprobate novi Googleov Inbox

Foto: Google

JOŠ U listopadu Google je predstavio unapređenje Gmaila na mobitelima, multiplatformu pod nazivom Inbox.

I iako nosi isti naziv kao dosadašnji pretinac za primanje pošte, Inbox radi s Gmailom, ali je potpuno odvojeno sučelje koje korisnik može, ali i ne mora, koristiti da bi pristupio svojoj e-pošti. Nova aplikacija potpuno je različit servis od Gmaila i formom i sadržajem, tvrde iz Googlea. Vizualno, platforma se ističe šarenim suvremenim izgledom i vizualno dojmljivom kombinacijom poruka i podsjetnika. Omogućena vam je napredna opcija sortiranja poruka. Olakšan je i rad s tzv. Highlights sadržajima, čime je poboljšana vidljivost i dostupnost važnijih poruka i materijala.

Inbox aplikacija, prilagođena pametnim telefonima omogućuje, primjerice, namještanje vremena kada će se neka poruka pojaviti u inboxu, što je već poznato korisnicima Boomeranga. Nova Googleova aplikacija donosi i novosti kada je u pitanju arhiviranje poruka, kao i kod pisanja nove poruke.

Inbox je dosad korisnicima bio dostupan samo putem pozivnice, a Google je prije tri sata objavio da upravo kreće "Inbox Happy Hour", odnosno dan, u kojem, ako želite pristupiti Inboxu trebate samo poslati e-mail s Gmaila na inbox@google.com i stići će vam pozivnica.

Ovo je prvi put da je Google otvorio mogućnost za dobivanje pozivnica na 24 sata te prva takva promocija u 2015. godini, a zanimljivo je da se to događa na isti dan kad je dostupan postao Outlook za iOS, piše TechCrunch.

Pročitajte više