Index vas vodi na degustaciju delicija i koncert klape Cambi

Foto: Press

U NEDJELJU, 03.08 na Trsatskoj gradini u Rijeci se održava manifestacija "Taste & Music"  koja je temeljena na pripremi i posluživanju hrane u različitim oblicima i formama i to na različitim ambijentalnim prostorima Trsatske gradine od strane osam različitih renomiranih ugostitelja.

Hranu će pripremati i posluživati restoran Aerosteak, restoran Grand hotela Bonavia, konoba Blato, restoran hotela Continental,, slastičarna Dolce Bolero, konoba Nebuloza, Kuća istarskog pršuta i Stancija Kovačići.

Putovanje okusima zamišljeno je da se posjetitelje manifestacije uz pratnju domaćina provede kroz prostor Trsatske gradine gdje će na 7 zanimljivih lokacija biti smješteni punktevi s posluženom hranom.

Drugi dio manifestacije vezan je uz koncertni nastup jedne od najpriznatijih hrvatskih klapa - klape Cambi iz Kaštel Kambelovca koja će posjetitelje provesti kroz zanimljiv glazbeni repertoar klapskog pjevanja.

A Index vam dijeli dvije ulaznice koje uključuje degustaciju delicija te koncertni nastup klape Cambi.

Najbrži čitatelji bit će nagrađeni, a mail s podacima i naslovom "Cambi" možete slati na index.nagrada@gmail.com. Dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

Pročitajte više