Ispovijedi učiteljice: Kad već jebeš kog´ ne smiješ, budi muško i šuti o tome!

Ilustracija: Index

KURVIŠ. Kurvar. Jebač. Pod ovim relativno pogrdnim nazivom mislim na zaista darežljive muškarce kojima će Bog platit' što su zadovoljili toliki broj žena.

Kurviš dobročinitelj

Nemam ništa protiv kurviša. Dapače, oni su često zabavni i ekstremno duhoviti likovi koji vole žene i sve povezano s njima. Žao mi je samo žena koje su zapele za njih misleći da će ih ''njihova bezgranična ljubav i strpljenje'' jednoga dana pretvoriti u reprezentativni primjerak papučara. Sumnjam da je to moguće jer će oni dat svakoj koja želi ili treba stoga što su, eto, po prirodi vrlo velikodušni. Dobri kurviši, kao što rekoh, jednostavno obožavaju žene. Vole njihove oči, noge, grudi, guzu, lice… i objekte svoje požude uvijek gledaju posebnim pogledom. Zato im se i oči uvijek onako vragolasto sjaje. Svaka žena je njima posebna i tako se prema njoj i odnose. Barem na trenutak, barem na jednu jedinu noć one su za njih boginje, savršene zavodnice i dame s kojima se postupa s posebnom pozornošću. Kurviši koje ja poznajem u pravilu uvelike poštuju žene koje su im se predale i ne otkrivaju bespotrebno imena gošća u vlastitoj postelji. Posebno ukoliko su udane, u vezi ili iz nekog drugog razloga žele diskreciju.

Po meni, pravi kurviši su kavaliri i veliki pozitivci jer ženama koje to žele, pružaju lijepo iskustvo uz diskreciju, ako ju traže. I to besplatno! Malo je licemjerno, znam, da ih tako branim, a kad vidim neku drolju da milo pogleda mog muža najradije bi ju spičila nogom u tulavu glavu! Bez obzira što bi i ona možda samo ''diskretno'' pojebala mog muža i time se svrstala u kategoriju ''drolja s dobrim manirima''. On je moj teritoriji, odjebi tuko!

Za razliku od drolja, kurviši me ni teoretski ne ugrožavaju, stoga me baš briga koga guze ili koga žele guziti. Čisto da objasnim.

Napuhani tatin sin

Za diskretnog, pristojnog i uglađenog kurviša trebalo bi smisliti neko novo ime. Zavodnik je lijep, ali staromodan naziv koji više nitko ne koristi. Možda i postoji neki naziv, ali ja za njega ne znam.

Uglavnom, onog koga bi nazvala čestitim kurvišem koji drži do manira, treba razlikovati od napuhanog kretena koji igrom slučaja posjeduje neku komparativnu prednost zbog koje je umočio u velik broj žena. Kurviša dobročinitelja dakle, treba razlikovati od napuhanca koji se razmeće, stavlja recke, objavljuje (ne)ugodne pojedinosti o izgledu golog tijela njegove ljubavnice ili se hvali kako mala ''dobro puši'' ili tvrdi da se ''ne zna dobro naguzit''. On nije dobar kurviš, on je samo kreten kojem se posrećilo jer mu tata ima puno para. Iza takvog lika, žena može doći na loš glas ili pokupit možda neki triper za koji će budala još reći da mu je ona prenijela. Ali posljedice su uglavnom kratkoročne i daju se izliječit' antibioticima…

I najgora vrsta…

No, postoje i kurviši kojima nije najgora osobina što su hvalisavci. Najgori su oni iskompleksirani. Da razjasnim.

To su oni likovi koji su odveć opsjednuti mišlju da su manje ili više ružni/malog kurca/niski ili debeli i koji su cijeli život posvetili jebanju zabranjenih žena kako bi sebi i drugima dokazali upravo suprotno. U pravilu su pametni i snalažljivi i razvili su posebne strategije koje s godinama valjda samo usavršavaju, već odokativno ocjenjujući slabu točku žene koju hoće u svom krevetu. Već standardna tehnika je naglašavanje onog što na ženi nije na prvi pogled očito. Ukoliko ulože dosta truda i vremena, pada gotovo svaka malo ranjivija žrtva, posebno ako joj je prethodno alkoholom otupio osjetila i smanjio sposobnost rasuđivanja, odnosno ako ju je uspio napit'! Nije on amater. Neće reći misici da je ''jako lijepa'' ili nuklearnoj fizičarki da je ''baš jako pametna''. Naravno da će fizičarki reći da je komad, a misicu će pitati je li već upisala postdiplomski. To je samo baza, dalje pažljivo nadograđuje.

I to je razumljivo. Svi se ponekad koristimo varkama i obmanama kako bi postigli svoj cilj.

I naravno da im nije za zamjerit' što žele poševiti što veći broj žena. Ševi brate dok te ide!

Za zamjerit' im je koga vole jebat najviše…

Najdraži su mu trofeji žene njegovih prijatelja ili čak rodbine! Ulaze tu i kume, naravno. Oni kao da ne znaju da se u to ne dira!

Nismo životinje! Ali njega ništa ne zaustavlja u liječenju vlastitih kompleksa. On će ciljati i na žene koje možda netko iz njegove ekipe nije uspio poševit, samo da dokaže da on može, da je u nečemu bolji. Ili će jebati one koje mogu mnogo toga izgubiti, da se čuje kako je on sjebo neki brak. Jer takvo što bi trebalo skrenuti pažnju s činjenice da je ružan/nizak/debeo ili da ima mali kurac.

Bez obzira koliko je žena njegovog prijatelja, kuma, bratića, brata ili susjeda doooobra, a uz to možda i laka, u nju se jednostavno ne dira jer je to gnjusno! Ali i kad već jebeš koga ne smiješ, daj bar budi muško i šuti o tome! Pravi jebači to tako rade…

Brakovi su pucali i obitelji se raspadale zbog iskompleksiranih debila koji su o svojim zabranjenim susretima seksualne naravi svjedočili točno onoj osobi kojoj nisu smjeli, kako bi ista informacija došla do točno one osobe koja o prevari nije smjela čuti. Kak' ti slučajno.

Dobar, loš, zao

Bilo kako bilo, i kod kuviša postoje varijacije – dobar, loš i zao. S obzirom da su ovi šugavi, iskompleksirani i razmetljivi debili ipak rjeđa pojava, znam da je više ovih pozitivaca koji jebanje mnoštva žena smatraju uvaženom životnom misijom koju obavljaju s radošću, čašću i velikom dozom požrtvovnosti. Gotovo možemo reći da ševe u humanitarne svrhe! Imaju oni puno posla jer je nažalost, mnogo nejebanih i tužnih žena na ovom svijetu. Stoga dečki, samo tako nastavite! 

Pročitajte više