Iz "Plesa sa zvijezdama" ispala Blaženka Leib i Patrik Majcen, Barbara Radulović i Robert Schubert osvojili prvu 40-icu

Foto: HRT

NAKON što su prošlog tjedna emisiju napustili Niko Pulić i Tamara Despot u ovoj su parovi zaplesali slowfox, rumbu, quickstep , cha-cha-cha i bečki valcer, a kao gošća večeri nastupila je Lana Jurčević.

Barbara i Duško na samom su početku najavili da je tema ove emisije film, što znači da će svi parovi plesati uz glazbene brojeve koji su se pojavljivali u poznatim filmovima te da će se prvo okušati u raznim plesovima da bi na kraju svi zajedno otplesali bečki valcer.

Darko Janeš opet najlošiji

Prvi su na scenu stupili Blaženka Leib i Patrik Majcen, a iako je žiri objasnio da su Blažine ruke "napokon proplesale" njihov su trud ipak odlučili ocijeniti samo s 28 bodova. Nakon toga Darko Janeš i Marija Stošić zaplesali su rumbu i prilično razočarali žiri koji im je dodijelio samo 20 bodova. Mirna Medaković i Damir Horvatinčić plesali su quickstep i dok je Davor Bilman bio pomalo nezadovoljan detaljima, ostatak žirija dao je pretežno pozitivne komentare te je par nagrađen s 30 bodova.

Nakon njih nastupili su Saša Lozar i Marija Šantek, koji su bili drugi par koji je zaplesao slowfox. Žiri je bio oduševljen Marijinom koreografijom, a par je za svoju izvedbu osvojio 36 bodova. Barbara Radulović i Robert Schubert zaplesali su cha-cha-cha i svojom poletnošću i veseljem još jednom oduševili žiri. Ponovo su osvojili najviše bodova od svih natjecatelja, a prvi put u sezoni osvojen je i maksimalni broj bodova: 40. Hrvoje Kraševac i Ana Begić Tahiri nastupili su kao posljednji, a otplesali su još jedan slowfox. Za svoj su ples dobili 36 bodova.

Lana Jurčević nastupila u čednom izdanju, ispala Blaženka Leib


Potom su svi parovi zaplesali bečki valcer. Svaki je par prokomentirao jedan sudac: posebne su pohvale dobili Mirna i Damir te Barbara i Robert, a takve su bile i ocjene: Blaženka i Patrik dobili su šest bodova, Mirna i Damir devet, Saša i Marija sedam, Barbara i Robert deset, Ana i Hrvoje osam te Darko i Marija pet bodova. Te su ocjene pribrojne prethodnima, a nakon toga bilo je
vidljivo da su što se žirija tiče najuspješniji bili Barbara i Robert, a najlošiji Darko i Marija.

Nakon toga nastupila je Lana Jurčević s pjesmom "Što je moje to je njeno", pojavivši se u prilično čednom izdanju, zakopčana do grla.

Dva para koja su se našla suočena s ispadanjem bili su Blaženka i Patrik te Mirna i Damir, a natjecanje su napustili voditeljica i njezin partner.

Pročitajte više