Olivera Balašević u Puli i Kastvu ovog ljeta predstavlja svoju monobajku

Foto: Press

Olivera Balašević će ove ljetne sezone izvesti svoju jedinstvenu predstavu Prezime ruže na ljetnim pozornicama: na Crekvini u Kastvu 20. lipnja te na Kaštelu u Puli 23. lipnja s početkom u 21h na obje lokacije. 

"U ovom scenskom prikazu kroz oči djevojčice koja je odrastala uz obalu Begeja, publika ulazi u emocionalno putovanje koje nas vodi od djetinjstva ispunjenog ljubavlju  preko studentskih dana u Novom Sadu do ljubavi, poezije i porodice kao ključnih elemenata njenog života. Prezime ruže je emotivna priča o najvažnijim vrijednostima života, o vremenu koje očekuje da ga ispunimo uspomenama, o borbama i odlukama koje nisu lake", stoji u najavi.

"Ova predstava nas podsjeća na moć uspomena, čuvanja istih, na važnost ljubavi i porodice u našim životima te nas poziva da se suočimo sa neminovnostima života hrabro i snagom. Prezime ruže je duboka emotivna saga koja će dirnuti vaša srca ali ono najbitnije inspirirati će vas kako da sačuvate dijete u sebi", dodaju organizatori.

Asistentica režije je Jelena Balašević, a dizajner svjetla Branislav Agarski. Predstava na pozornici pod zvijezdama počinje u 21 sat, a ulaznice se mogu kupiti u sustavima MojeKarte i Eventim po cijeni od 20 eura. Broj ulaznica je ograničen.

Pročitajte više