Jelena Rozga vrućim fotkama najavila nastup na Rujanfestu

Foto: PR

SVEGA nekoliko sati ostalo je do početka ovogodišnjeg Rujanfesta kojeg će ove godine zasigurno vrhunskim nastupom otvoriti atraktivna Jelena Rozga.

Pozornica Rujanfesta jedna je od onih kojoj se Jelena svake godine iznimno raduje i s nestrpljenjem iščekuje jer upravo na tom događaju glazbena energija između nje i publike uvijek je na vrhuncu. Uz presjek svojih starih i novih hitova Jelena će pred zagrebačkom publikom prvi put izvesti i svoj posljednji hit "Život je čudo" i publici zasigurno priuštiti nezaboravan provod.

Nastup Jelene predviđen je iza 22.30 sati.

Osim Jelene prvi dan Rujanfesta svojim nastupom uveličati će i glazbenik Željko Samardžić.

Rujanfest:

Ovogodišnje izdanje Rujanfesta održat će se od 12. do 21. rujna, a kao i 2013. na zapadnom ulazu u grad Zagreb, ispred popularnog trgovačkog centra Westgate najveće glazbene zvijezde hrvatske i regije vidjet će više od 300.000 posjetitelja. S velikim glazbenim zvijezdama Jelenom Rozgom i Željkom Samardžićem, 12. rujna 2014. otvorit će se još jedno izdanje Rujanfesta, najvećeg festivala domaće glazbe i hrvatske gastronomije u Hrvatskoj.

Bit će to početak velike manifestacije koja će od 12. do 21. rujna 2014. ispred trgovačkog centra Westgate ugostiti više od 300.000 gostiju i zaljubljenika u zabavnu glazbu. Rujanfest će kao i proteklih šest godina okupiti renomirana glazbena imena iz Hrvatske i regije i ponovo svim svojim posjetiteljima i gostima priuštiti 10 dana nezaboravne zabave, odličnih koncerata i velikih glazbenih hitova. I ove godine organizatori Rujanfesta odlučili su na koncertnu pozornicu dovesti samo najbolje od najboljih, pa su osim Jelene Rozge i Željka Samardžića svoj dolazak potvrdili Severina, Crvena jabuka, Saša Matić, Jole, Bajaga i instruktori, Plavi orkestar Miroslav Ilić, Magazin, Jole, Željko Bebek, Vuco, Mejaši, Ivan Zak i Begini. Uz ova zvjezdana imena organizatori su pripremili još niz drugih iznenađenja za posjetitelje, ali i bogat popratni program koji će biti dio ovogodišnjeg Rujanfesta.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusa iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

Pročitajte više