Kanađanin objašnjava kako biti gay...na hrvatskom

Screenshot: YouTube

KANADSKI komičar Daniel-Ryan Spaulding objavio je video u kojem je gay turistima koji će ove godine doći u Hrvatsku dao nekoliko savjeta kako "biti gay na hrvatskom".

Točnije, izgovorio je nekoliko fraza za koje mu je netko očito rekao da bi bile tipične za gay populaciju u našoj zemlji, a među njima se našlo i čitanje kolumne Andree Andrassy Dnevnik gradske cure. Andrea nam je kazala da joj je Daniel-Ryan javio da ju je spomenuo u videu, ali i dodala nije imala veze s realizacijom videa.

Inače, Spaulding je kanadski stand up komičar koji živi u Europi, a trenutno je na turneji u našoj blizini, sudeći prema fotografijama na njegovom profilu na Instagramu gdje je fanove pozdravio iz Slovenije. Osim toga, već je i bio u posjetu Hrvatskoj, gdje je očito stekao dobre prijatelje koji su mu pomogli u izradi ovog videa. Na njegovoj stranici stoji da se primarno bavi temama "identiteta, seksualnosti, stereotipova", ali i "iznošenjem vlastitog iskustva". Za sebe kaže da je prvi otvoreno gay komičar koji je nastupao diljem Europe i Kine.

Prije godinu dana Spauldingov video "Kad bi gay tipovi govorili sranja koja govore hetero tipovi..." prikupio je gotovo dva milijuna pogleda.

Pročitajte više