Kći Robina Williams prvi put javno progovorila o očevoj smrti

Foto: Guliver Image/Getty Images 

"MNOGO će  vremena proći prije nego što opet budem mogla voditi onaj bezbrižan, sretan život koji sam imala, ali mislim da je ovo vrlo bitno iskustvo u životu. Ljudi su konačno počeli govoriti o bolestima koje se često ne uoče na vrijeme. I moj otac je sam govorio o svom alkoholizmu, često na šaljiv način, što smatram dobrim pristupom", rekla je, između ostaloga, Zelda Williams, kći preminule glumačke legende, Robina Williamsa, u ekskluzivnom intervjuu za NBC Today Show.
 
Ovo je prvi put da kći Robina Williamsa javno govori o očevoj smrti, nakon što je glumac lani u kolovozu, u dobi od 63 godine, počinio samoubojstvo u svom domu u Kaliforniji. Na pitanje o tome što smatra razlozima koji su doveli do očeva samoubojstva, Zelda Williams je rekla: "Nema smisla tražiti odgovore na to pitanje. Nemamo objašnjenje. Nema smisla propitkivati se, tražiti krivce, kriviti sebe... Dogodilo se kako se dogodilo i tu nema natrag".
 
Otkrila je i to da je otac nju i brata uvijek učio da svoje probleme dijele s drugima, da slušaju druge koji prolazi kroz teško razdoblje, te da uvijek imaju na umu koliko je važno biti okružen prijateljima i ljudima koji te razumiju.
 
25-godišnjakinja je dodala i to da je odlučila nastaviti očevim stopama, odnosno nastaviti njegovo humanitarno djelovanje. "Život ide dalje, svatko tko je izgubio nekoga svoga zna kako je to teško, ali ide dalje, i trudiš se na najbolji mogući način zadržati uspomenu na voljenu osobu", rekla je Williams.
 

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Pročitajte više