Klapa Cambi u eteru šokirala Andriju Jarka

Screenshot: YouTube

"INAČE me dočekuju vilama i noževima, ovo je prvi puta da me netko dočekuje pjesmom", rekao je tv reporter, Andrija Jarak, kojem je Klapa Cambi priredila iznenađenje u eteru Narodnog radija.

Naime, Jarak je njihov veliki fan, a svojedobno je u jednom intervjuu izjavio kako bi, da osvoji jackpot, platio svjetsku turneju klape Cambi iz Kaštel Kambelovca i divio se tim genijalcima, čije sve pjesme zna napamet.

Stoga su Cambijevci u emisiji "Glazbeni show Dalibora Petka", odlučili zahvaliti na komplimentima.

"Mi želimo da se taj milijun što prije dogodi", rekao je Hrvoje Lozančić u ime Klape, kazavši da im nije bilo svejedno kad su čuli što Jarak misli o njima.

"Kad smo pročitali, jako smo se zacrvenili. Počašćeni smo time, jer to je najlipše što smo mogli čuti. Sto puta fala na lipim ričima", rekli su.

Za poklon, Andrija je dobio izvedbu omiljene pjesme "Od zipke do križa".

"Ovo je hrvatska himna i tko se ne naježi kad ju čuje, taj nema dušu. Ne omalovažavam ukuse drugih, ali klape to sam ja. Odrastao sam u Dubrovniku i mogu reći da su Cambi pravi nasljednici Dubrovačkih trubadura", rekao je Jarak, koji se ipak nije odvažio zapjevati uživo.

"To bi zvučalo k'o fićo s probušenim auspuhom", komentirao je reporter, najavivši da će doći poslušati Cambi uživo u zagrebačku malu dvoranu Doma sportova, 28. ožujka.

U Petkovoj emisiji izmjenjivali su se brojni gosti. Skladatelj Pero Kozomara rekao je da su Cambi kao Barcelona u balunu, Branko Bubica iz Masline nazvao ih je klapom koju najviše cijeni, a Ivana Radovniković istaknula je da joj je omiljeni dio kad Cambiji u backstageu pjevaju "šoto voće".

Hari Rončević istaknuo je zafrkanciju koja vlada na zajedničkim druženjima, a kum klape, glumac Frane Perišin poželio im je da obiđu svijet. Kao gosti na zagrebačkom koncertu nastupit će Arsen Dedić i Massimo, koji je u eteru izjavio da mu je drago nastupati s klapom, koja je davno prerasla okvire klapskog pjevanja.

Pročitajte više