Kourtney Kardashian šokirana: Otac njezine djece u mlađim danima snimao svoje seksualne podvige

JEDNA od najpoznatijih američkih "reality veza" svakako je ona između Kourtney Kardashian i četiri godine mlađeg Scotta Disicka koja traje već godinama, a rezultirala je s dvoje djece, no - bez braka.

Ova veza nastala je pred gledateljima reality emisije "Keeping up with the Kardashian's" koji iz sezone u sezonu prate Scottovo pijančevanje, varanje i bezobrazno ponašanje koje mu Kourtney uvijek iznova oprašta, usprkos negodovanju obožavatelja i njezine obitelji.

Kourtney i Scott uvijek se iznova svađaju i mire, no čini se da je Scott ovog puta prešao svaku granicu jer je odlučio otvoriti restoran u New Yorku te ostaviti trudnu Kourtney i dvogodišnjeg sina Masona u Los Angelesu, na što je njegova djevojka poludjela i istjerala ga iz svog stana pred kamerama.

Kako bi stvar bila još gora, u javnost je izašla vijest da je Scott čuva snimke seksa koje je snimio u mlađim danima! Ovu šokantnu činjenicu u javnost je iznio njegov prijatelj Donald Blanco koji je ekskluzivno za časopis Life & Style izjavio: "Scott je oduvijek bio opsjednut seksom. Često smo dovodili razne cure kući i s njima svašta radili. To je bila naša dnevna rutina, a neke noći smo uspjeli i snimiti. Sigurno postoji barem osam ili devet takvih snimaka."

Pročitajte više