McPljesnivi: Kad je otvorio kutiju u McDonalds´u dočekalo ga je ovo

Foto: Facebook

EDWARD PORTER ovaj će obrok u McDonald'su pamtiti do kraja života. Na pecivu njegovog hamburgera već se stvorile nakupine plijesni. Isprva je bio šokiran, a kaže da se šok pretvorio u bijes kad su mu iz kompanije poručili da će mu se iskupiti bonom od 150 kuna.

Mirror piše da ovaj 33-godišnjak nije mogao vjerovati svojim očima kad je otvorio kutiju i vidio hamburger s mucicama, kojeg su na internetu već prozvali McPljesnivi. U McDonald's u Holbornu je navratio na ručak tijekom radnog vremena, a na kraju je ostao gladan i zgrožen.

"Ovaj hamburger mi je serviran u McDonald'su u Holbornu. Pogledajte plijesan na pecivu. Požalio sam im se, poslat će mi bon od 150 kuna", napisao je na Facebooku.

Tvrdi da se požalio na Facebooku jer mu je trebala potpora drugih protiv međunarodne franšize.

"Rekao sam im da ću objaviti ove fotografije na internetu, pa evo. Baš me zanima kako će na njih utjecati moć društvenih medija", dodao je.

Njegove fotografije otad su podijeljene više od 58.000 puta.

"Čim smo doznali za ovaj incident ispričali smo se gospodinu Porteru, nadoknadili mu štetu i pokrenuli istragu, Taj hamburger više nije na meniju. Naravno da je to što se dogodilo neprihvatljivo i nije se smjelo dogoditi", rekao je glasnogovornik McDonald'sa, dodavši da su ovakvi incidenti jako rijetki jer pridaju veliku važnost kvaliteti svoje hrane.

Hamburgeri su poslani na testiranje, a spomenuti restoran poduzeo je sve potrebne radnje da se plijesan ne proširi na drugu hranu.

"Naš tim se pobrinuo za to i ispričali smo se gospodinu Porteru", rekao je glasnogovornik, optuživši Portera da je postavio nemoguće zahtjeve. On to naravno odbacuje.

Pročitajte više