Na krilima ljubavi: Zaprosio djevojku u avionu uz pomoć psa i gitare

PAUL LOVINE GOPEZ iz Oaklanda, sa svojom je djevojkom  Kat, koja živi u 580 kilometara udaljenom Burbanku, već dugi niz godina. Osim što su ljubavni par, ovaj mladić i djevojka zajedno i sviraju, a njihova veza jedna je od onih koja je uspijevala i na daljinu.

No, Paul je smatrao kako njihova veza treba otići na sljedeću razinu pa je Kat odlučio zaprositi i to na prilično neuobičajen način. Naime, dok je putovala kući avionom, Paul se iznenada pojavio ispred njenog sjedala i uz pomoć psa Nicklea i gitare, zatražio njenu ruku, prenosi Daily Mail.

"Plan je bio jednostavan. Želio sam se pojaviti na najneočekivanijem mjestu u najneočekivanije vrijeme i zatim izvesti nešto suludo. Ovaj let bio je izvrsna prilika za to. Umalo sam zakasnio na ukrcavanje, ali na kraju je sve dobro prošlo", naglasio je sretni "prositelj".



Kat, koja nije znala da je Paul uopće u avionu, iznenadila se kad ga je ugledala. Na gitari joj je odsvirao "njihovu pjesmu",  "Real Love" od "The Beatlesa", a zatim je iz malog kovčega iskočio i njihov pas Nickle koji je na malenom šeširiću imao zakvačen i zaručnički prsten.

Naravno, zbunjena djevojka pristala je na prosidbu, a par se nakon toga crvenim kombijem uputio u famoznu "Dolinu smrti", usred koje se i vjenčao.

Pročitajte više