Na smrt izbodena unuka Morgana Freemana: "Stajao je nad njenim tijelom i urlao: ´Izlazite vragovi´"

Foto: Splash/Getty/Facebook

E'DENA HINES, posvojena unuka Morgana Freemana izbodena je na smrt na pločniku Manhattana.

Kad je policija stigla na mjesto zločina, pronašli su 33-godišnju E'Denu bez svijesti s ubodnim ranama po tijelu. The New York Post javlja da je nad njenim tijelom stajao njen bivši dečko koji je nekontrolirano vikao. Nedugo zatim Hines je proglašena mrtvom u bolnici u Harlemu. Njen dečko je uhićen i odveden na psihijatrijsko vještačenje. 

Iako se isprva samo nagađalo koji su razlozi ubojstva, tabloidi pišu da je razlog - egzorcizam. Preciznije, ludilo njezina dečka vjerojatno potaknuto konzumiranjem droga.  

Naime, E'Denu je njezin dečko Lamar Davenport napao nedaleko njihova doma, a svjedoci tvrde da je stajao nad njezinim tijelom i urlao: "Izlazite vragovi. Protjerujem vas u ime Isusa".

Svjedok Brydon Tarafa za Dailymail izjavio da je baš izlazio iz stana kad je začuo urlikanje: "Isus Krist je rođen", a nedugo zatim i ženin vrisak.

Davenport, koji je i ranije imao problema s drogama, odveden je na liječenje. Kad je policija stigla na mjesto zločine, Davenport je još uvijek klečao nad tijelom i pravio poteze kao da je ubada iako u rukama nije držao ništa. 

Njegov prijatelj Ray Rosario tvrdi da je par vidio proteklog vikenda i da su bili izuzetno sretni: "Pokušavam se pomiriti s onim što se dogodilo. Rastrgan sam između mržnje prema njemu, ljubavi prema njemu i tuge zbog nje".

Ona je unuka Freemanove prve supruge Jeanette Adair Bradshaw. Prije tri godine glumac je morao reagirati zbog glasina da namjerava oženiti svoju unuku i da su godinama u romantičnoj vezi.

"Nedavna izvješća o vjenčanju i romantičnoj vezi su izmišljotine tabloida koji samo žele povećati svoju nakladu. Ono što me zabrinjava jest to da se tim izmišljotinama sad bave i prave novine", rekao je tada.

Njegovu priču potvrdila je i Hines u priopćenju koje je poslala medijima nakon što su glasine krenule.

"Te priče o meni i mom djedu ne samo da su lažne, nego su i bolne za mene i moju obitelj", napisala je.

Freeman je bio oženjen njenom bakom od 1967. do 1979. godine. 

Pročitajte više