Nizozemac prekrio glavu zastavom, a Grkinja zijevala dok je Izraelka pričala

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

PROLAZAK predstavnice Izraela Eden Golan u finale izazvao je burne reakcije fanova Eurosonga, a evo kako su reagirali predstavnici drugih zemalja tijekom press konferencije nakon druge polufinalne večeri. 

Prekrio glavu zastavom 

Među desetoro finalista iz drugog polufinala našao se i predstavnik Nizozemske Joots Klein, koji je prekrio glavu zastavom kad je Eden počela odgovarati na pitanja novinara.  

Osim toga, društvenim mrežama proširila se snimka trenutka u kojoj je novinar postavio pitanje Izraelki smatra li da je sa sobom donijela rizik i opasnost za druge natjecatelje. Voditelj joj je tada poručio da ne mora odgovoriti na pitanje, na što je Nizozemac poviknuo: "Zašto ne?". 

Grkinja zijevala 

Predstavnica Grčke, Marina Satti dosađivala se dok je Eden odgovarala na pitanja, a u jednom je trenutku krenula i zijevati i pravila se da spava. 

Podsjetimo, zbog nastupa Izraela održavali su se prosvjedi, a Eden je dobivala prijetnje smrću. Izrael je bio iznenađenje druge polufinalne večeri jer je nakon nastupa počeo rasti na kladionicama, a trenutno se nalazi na drugom mjestu s 26 posto šansi za pobjedu, dok je Baby Lasagna i dalje na prvom mjestu s 37 posto. 

Pročitajte više