"Najčudniji par na svijetu" navodno očekuje prinovu: "Hejteri žele nauditi našem djetetu"

Foto: Instagram

26-GODIŠNJA manekenka Gabi Grecko, poznata i kao "kraljica selfieja", prekjučer je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju pozitivnog testa na trudnoću te tako sa svijetom podijelila sretnu vijest - objavila je da očekuje dijete sa svojim suprugom, 72-godišnjim australskim poduzetnikom Geoffreyjem Edelstenom.

I dok su mnogi čestitali "najčudnijem paru na svijetu", kako im tepaju, manekenka se našla i na meti brojnih kritičara koji ističu da je njena trudnoća samo marketinški potez i da je cijela priča samo način da privuče pozornost javnosti.

U međuvremenu je netko skužio, kako prenosi australski portal News.com.au, da test koji je objavila zapravo nije njezin - ista je fotografija prije par godina objavljena na jednom portalu koji se bavi temama majčinstva.

Grecko je izjavila da je istina da to nije njena fotka, no da je odlučila objaviti drugu fotografiju "jer njen test i nije ispao baš najbolje". Manekenka se oglasila i na optužbe da samo privlači pozornost na sebe te poručila hejterima da je ostave na miru. "Nemaju oni pojma što se zbiva. Samo žele nauditi nama i našem djetetu", rekla je za Current Affair te priznala da ju je pomalo i prestrašila spoznaja da će uskoro postati majka, ali da joj je suprug velika podrška i da se on jako veseli prinovi.

Pročitajte više