J.Lo snimljena prvi put nakon glasina o razvodu, pažnju privukao jedan detalj

Foto: Profimedia

Nakon nedavnih glasina da se Jennifer Lopez i Ben Affleck razvode, 54-godišnja glumica snimljena je u Los Angelesu prilikom dolaska u plesni studio. Pažnju fotografa privukao je jedan detalj - usred glasina o razvodu Lopez i dalje nosi vjenčani prsten.

Naime, kako piše In Touch Weekly, glumcu je "prekipjelo" i odlučio je razvesti se od pjevačice, a navodno se već i iselio iz kuće koju dijele. Potvrdio im je to izvor blizak paru. "Gotovo je, razvest će se, a ovaj put Bena ne treba kriviti za to", tvrdi insajder.

Fanovi su ranije primijetili da par već tjednima ne provodi vrijeme zajedno, dodaje TMZ. Glumac nije bio na Met Gali sa svojom suprugom 6. svibnja unatoč njezinoj važnoj poziciji supredsjedateljice događaja. 

"Sada je fokusiran na posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerojatno će prodati svoju kuću iz snova, za kojom su tragali pune dvije godine. Nikad se neće prestati voljeti, ali ona njega ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nije bilo šanse da ovo potraje", tvrdi izvor.

Pročitajte više