"Najveće životno ostvarenje Luke Rajića je to što sam mu ja bila prva žena"

Foto: Facebook

BORNA RAJIĆ, iako se možda tako ne čini, pažljivo prati što o njoj misli javnost.

"Prvo je bila bivša žena kamiondžije, pa je bilo sad je treba na psihijatriju, a sad već nju treba ignorirati jer će još i postati važna", rekla je za RTL.

Progovorila je i o svom bivšem suprugu Luki Rajiću.

"Ja sam briljantna, ali moja najveća snaga je u mom umu. Meni je uvijek identifikacija s bivšom ženom Luke Rajića kao nekim ostvarenjem bila, ustvari, najveća životna pljuska. Jer ja smatram da je njegovo najveće životno ostvarenje što sam mu ja bila prva žena", rekla je.

Upoznali su se u jednoj zagrebačkoj teretani, a iako se u njega nije zaljubila na prvi pogled, njegovo maštovito udvaranje je presudilo.

"I naravno, Luka je bio fasciniran sa mnom. Znači, meni je bilo neugodno način na koji je on mene fiksirao i da ja više nisam znala kud bi sa sobom", tvrdi.

S obzirom na to da je poduzetnik i dalje u poprilično tajnoj vezi s Tinom Vukov, o kojoj je Tina tek nedavno progovorila, Borna je uvjerena da to nije ljubav.

"Luka Rajić je letio avionom u ratnoj zoni bez pardona samo da dođe i da me vidi. To je ljubav sigurno. Luka je kad voli-voli. Vjerujte mi, ne skriva se po ćoškovima", uvjerena je.

"Ja bih rekla - kada će se Luka Rajić zaljubiti, da ćete to svi znati i da ga nećete trebati po skrivećki dočekivati", tvrdi. 

Pročitajte više