Nakon Closera i talijanski Chi priprema golišave fotke Kate Middleton: Oba časopisa u vlasništvu Silvija Berlusconija!

UNATOČ tome što je kraljevski glasnogovornik potvrdio da su protiv časopisa Closer, koji je objavio fotografije Kate Middleton u toplesu, poduzete pravne mjere zbog prekršenog prava o privatnosti, čini se da to nije obeshrabrilo Talijane.

Naime, talijanski tabloid Chi najavio je objavljivanje specijala od 26 fotografija vojvode i vojvotkinje od Cambridgea s ljetovanja na jugu Francuske, unutar svojeg izdanja idući tjedan, javlja BBC.

Urednik tabloida Alfonso Signorini izjavio je: "Činjenica da su u pitanju budući vladari Engleske čini tu vijest zanimljivom. Ona će dobiti prostor u našem izdanju jer prikazuje običan svakodnevni život vrlo poznatog, mladog i modernog zaljubljenog para".

I Chi i Closer spadaju pod izdavača Mondadori, tvrtke u vlasništvu bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija.

Glasnogovrnik kraljevske obitelji izjavio je: "Ne želimo komentirati potencijalne pravne akcije koje se tiču navodnog budućeg izdavanja fotografija u Italiji. Svaka takva objava ne služi apsolutno nikakvoj drugoj svrsi osim dodatnog uznemiravanja vojvode i vojvotkinje".

Britansko izdanje časopisa Closer ogradilo se od francuskog, s obzirom na to da spadaju pod različite izdavače. Fotografije su navodno ponuđene i brojnim medijima u Velikoj Britaniji, ali dosad ih nitko još ne želi objaviti.

Pročitajte više