Ne mogu živjeti jedan bez drugog: Robert Pattinson odlučio sve oprostiti Kristen Stewart

JEDVA dva mjeseca nakon što je u medijima odjeknula afera Kristen Stewart i Ruperta Sandersa, britanski The Sun javlja da je povrijeđeni dečko Robert Pattinson odlučio oprostiti svojoj nevjernoj djevojci.

Robert Pattinson (26) navodno je imao iskren razgovor s Kristen Stewart (22) te joj oprostio "glupu grešku". Neimenovani je izvor za tabloid izjavio: "Zaključili su da ne mogu živjeti jedan bez drugog. Kristen je Robertu otvorila svoje srce tvrdeći da je u pitanju bio izoliran slučaj, jednokratna greška".

Nakon što su fotografije redatelja i glumice objavljene u medijima, Pattinson je odselio od Stewart i odsjeo na ranču kolegice Reese Witherspoon u Kaliforniji, a prije nekoliko dana tamo mu se pridružila Kristen: "On je uvidio da je ona samo napravila glupu grešku. Nakon dugih razgovora prepunih suza napokon su uspjeli sve izgladiti. Robert je vidio koliko je njoj iskreno žao i potpuno joj oprostio. Stvarno se vole".

Izvor je dodao i da su nakon toga preselili u skrovit stančić u Los Angelesu: "Sad će se fokusirati samo na svoju vezu".

Par bi se trebao zajedno pojaviti na premijeri filma "Twilight: Breaking Dawn - Part 2" u studenom, a u posljednje vrijeme medijima su se proširile priče da je čitava afera Stewart-Sanders izrežirana kako bi se podigla gledanost posljednjem nastavku "Sumrak" sage.

Pročitajte više