Ništa ne privlači turiste kao časne sestre

Screenshot: YouTube

PRIJE nekoliko godina Jadranka Kosor kukala je zbog dupeta u jednom od turističkih spotova koji su strance pozivali da dođu i uživaju u čarima Hrvatske. Bio je to pravi "skandal" koji smo s vremenom rado zaboravili i potisnuli u podsvijest.

Međutim, ta se Jadrankina jadikovka očito duboko urezala u pamćenje autora novog spota koji turiste poziva da posjete Split. Oni su se, naime, ovog puta odlučili za zaokret od 180 stupnjeva i umjesto guzica, u svoj spot ubacili - tri časne sestre.

Nisu to neatraktivne časne sestre, štoviše, isprva biste mogli pomisliti da će se do kraja spota nešto i dogoditi, ali ciljana skupina očito nisu mladi stranci i oni koji žele vidjeti Split već ljubitelji okupljanja na trgovima i fanovi daveža.

Naime, u nešto više od pet minuta ove "promocije" Splita ne dogodi se apsolutno ništa što bismo mogli nazvati promocijom grada, a ako su vam kojim slučajem promakle scene s početka spota, lako biste mogli pomisliti da vas Turistička zajednica grada Splita poziva u Vatikan.

Upravo su to zaključili i neki gledatelji ovog spota koji su ga nazvali "nedinamičnim", "bezidejnim", "nemaštovitim", ali prije svega lošom reklamom za grad Split.

Pročitajte više