Novi slavni parovi i potomci koji su obilježili 2012.

Foto: JLP, AFP, Shutterstock, Facebook

OSIM u znaku znaku turbulentnih ljubavnih krajeva, protekla je godina bila prepuna novih ljubavnih početaka, ali i novih slavnih potomaka koji su na svijet došli upravo 2012.

A jedan od novih parova koji je zasigurno obilježio 2012. su i Ashton Kutcher i Mila Kunis. Naime, iako su na početku poricali kako su išta više od prijatelja, u srpnju su uhvaćeni kako se ljube na zabavi organiziranoj povodom snimanja biografskog filma o pokojnom osnivaču Applea Steveu Jobsu. Par se upoznao na snimanju serije "Lude 70-te".

Romansa Harryja Stylesa iz One Directiona i Taylor Swift potvrđena je na fotografijama na kojima su ulovljeni kako šeću Central Parkom u New Yorku. Šuškanja o novom paru počela su kad je pjevač popularnog boy banda viđen kako se druži sa Swiftovom za vrijeme priprema za nastup na "X Factoru".

Rastavom braka s Ashtonom, Demi Moore bila je iznimno pogođena, no i ona je nakon nekoliko mjeseci pronašla novu ljubav. Demi je viđena kako se druži s 26-godišnjim Vitom Schnabelom, skupljačem umjetnina i sinom bivšeg filmaša Juliana Schnabela. Iako su vezu skrivali od javnosti, izvor blizak paru potvrdio je da su sretno zaljubljeni.

Samo nekoliko tjedana nakon što je prekinula vezu s glumcem Ryanom Reynoldsom, lijepa Scarlett Johansson pronašla je novu ljubav. Njen je novi izabranik Francuz Romain Dauriac, bivši urednik magazina "Clark" koji prati francusku underground umjetničku scenu.



Emma Stone, koja je u filmu "Nevjerojatni Spiderman"  tumačila ljubav Petera Parkera, Gwen Stacy, i u stvarnom životu postala je djevojka Andrewa Garfielda. Romantika je "procvjetala" na setu, a par je od tog trenutka praktički nerazdvojan.

Nakon braka s Taaom Ruspolijem koji je trajao čak osam godina, lijepa glumica Olivia Wilde ove je godine pronašla novu ljubav. Riječ je bila o kolegi glumcu i komičaru Jasonu Sudeikisu. Njihova je veza nakon toga nekoliko tjedana punila medijske stupce i to zbog Olivijine izjave da ona i njen dragi vode ljubav "poput kenijskih maratonaca".

Novi potomci



2012. godinu slavnih potomaka započela je pjevačica Beyonce. Ona je rodila kćer kojoj je dala ime Ivy Blue Carter. Beyonce se prijavila u njujoršku bolnicu "Lenox Hill" sa suprugom Jay Z-jem te nakon nekoliko sati rodila njihovo prvo dijete.

Glumci Jennifer Garner i Ben Affleck u veljači su dobili svoje treće dijete, sina Samuela. 39-godišnja Jennifer je rodila u bolnici u Santa Monici. Par već ima dvije kćeri, šestogodišnju Violet i trogodišnju Serafinu.

Britanska pjevačica Adele i njezin dečko Simon Konecki dočekali su svoje prvo dijete u listopadu 2012. Adele je postala majkom zdravog dječaka. Popularna pjevačica i Simon Konecki u vezi su od prošlog ljeta, a vezu su za javnost potvrdili ove godine u siječnju.



Glumica Sienna Miller i njen zaručnik Tom Sturridge u srpnju su dobili svoje prvo dijete, djevojčicu Marlowe. Britanski par u vezi je više od godinu dana, a zaruke su najavili pokazivanjem Sienninog prstena u veljači.

Pjevačica Jessica Simpson je nakon duge trudnoće na svijet donijela na svijet djevojčicu Maxwel Drew Johnson. Ona i  Eric Johnson zaručili su se u studenom 2010. godine. Glumica Hilary Duff u ožujku je rodila dječaka Lucu Cruza. Hilary i njen suprug Mike Comrie vjenčali su se u kolovozu 2010., a godinu dana kasnije ona je objavila da je trudna.

Glumica Tori Spelling u kolovozu je rodila svoje četvrto dijete. Tori Spelling i Dean McDermott dobili su još jednog dječačića. Tori i Dean već imaju 10-mjesečnu kćer Hattie, sina Liama i kći Stellu. Par se vjenčao 2006. godine.

Dobitnica Oscara, glumica Reese Witherspoon rodila je u rujnu dječaka, svoje prvo dijete sa suprugom Jimom Tothom, i dala mu ime Tennessee James.

Anna Faris i njen suprug Chris Pratt dobili su u kolovozu svoje prvo dijete, sina Jacka. Glumica je prije Chrisa bila u braku s Benom Indrom, a otkrila je kako ju je majka stalno gnjavila pitanjima o djeci jer je žarko željela postati baka.

Američka glumica Drew Barrymore po prvi put je postala majka  26.rujna 2012. u bolnici u Los Angelesu. 37-godišnja glumica, koja je postala poznata ulogom u "Charliejevim anđelima", u lipnju se udala za trgovca Willa Kopelmana.


Američka glumica Megan Fox ("Transformersi") rodila je dječaka po imenu Noah. Fox i Brian Austin Green, nekadašnja tinejdžerska zvijezda iz serije "Beverly Hills 90210" vjenčali su se u lipnju 2010. nakon četverogodišnje veze.

Uma Thurman i njezin dečko Arpad Busson u srpnju su postali roditelji djevojčice. Glumici je to joj je treće dijete. Kćer Mayu i sina Levona ima iz braka s Ethanom Hawkeom.

Reality zvijezda Kourtney Kardashian i njen partner Scott Disick postali su u srpnju ponosni roditelji svog drugog djeteta, malene Penelope Disick Scotland. Kourtney je djevojčicu rodila u Cedars-Sinai medicinskom centru, a nakon poroda oporavljala se u krugu svoje poznate obitelji.

Naše snage

Naša najpoznatija novopečena mama je Severina koja se ne odvaja od sinčića Aleksandra. Iva Šarić i Jerko Leko od ove godine isto tako uživaju u roditeljstvu, kao i bivši nogometaš Igor Štimac i njegova odabranica Lana Bucat.

Pjevačica E.T.-ja Katarina Rautek rodila je sina u kolovozu. Već je ranije odlučila kako će bebu nazvati Dominik. Presretna je zbog rođenja sina, a nakon poroda osjeća se izvrsno.

Rukometaš Mirza Džomba i voditeljica Belma Hodžić postali su u travnju roditelji djevojčice. Da je mladi bračni par bio neizmjerno sretan što je njihova ljubav okrunjena prinovom u obitelji, svjedočili su i osmjesi po izlasku iz rodilišta.

Vanja Rupena i njen suprug, ekonomist Raffaele Francios u lipnju su postali roditelji. Manekenka je izjavila kako će sinu dati ime Giovanni, a njoj i njenom suprugu ovo je prvo dijete. Par se nakon pet godina veze vjenčao ove veljače u Bariju, Raffaeleovu rodnom gradu.

Majka je nedavno postala i Monika Mamić. Monika je svoje drugo dijete rodila u privatnoj poliklinici na Svetom Duhu. Jakov je težak oko 3,800 kilograma i pravi je božićni dar za svoju obitelj.
Monika sa suprugom, nogometnim menadžerom Marijem Mamićem već ima četverogodišnjeg sina Josipa.

Pročitajte više