Odbila je njegovu prosidbu jer ima mali penis: Rekla mi je da sam premali za nju

Screenshot: YouTube

PATRICK MOOTE je 2012. godine zaprosio svoju tadašnju djevojku tijekom košarkaške utakmice, no ona je odbila njegovu prosidbu naočigled svih prisutnih.

Sada je Moote učinio nešto iznenađujuće te je u emisiji This Morning otkrio detalje svog javnog poniženja.

"Rekla mi je da sam premali za nju", kazao je Moote. No, kako se snimka njegove neuspjele prosidbe brzo proširila internetom, u vrlo kratkom vremenu je postao jako popularan, pogotovo među  ženskom populacijom.

Kako kaže, "sada je prihvatio svoje nedostatke i oni više ne utječu na njega", a prosidbu koja je postala viralni hit, danas smatra velikom šalom.

Moote je snimio i dokumentarni film o svom životu "Unhung Hero" koji je izašao u Americi prošle godine. U njemu je prikazano njegovo istraživanje različitih mogućnosti za povećanje penisa, prenosi Metro.

"Stvarajući film, naučio sam se nositi s vlastitim nesigurnostima i napokon sam razumio sebe. Shvatio sam da je puno lakše prihvatiti neke stvari nego ih pokušati mijenjati", kazao je Moote, koji tvrdi da sad više nema neugodnih iznenađenja s djevojkama, kada su očekivanja unaprijed "mala".
 

 

Pročitajte više