Ona ne želi "pravi posao" jer dovoljno zarađuje na YouTubeu

Screenshot: YouTube

JENN MCALLISTER nije prosječna 18- godišnjakinja. Svoj dom je napustila prije godinu dana, kada je odlučila da želi postati slavna ličnost društvenih medija.

I dok bi se neki odmah "slatko" nasmijali i smatrali je blesavom, njen san polako postaje realnost. Tako ovu djevojku nećete vidjeti kako konobari kao tisuće mladih u Hollywoodu, čekajući svoju veliku priliku. Ona je već sad iskoristila sve potencijale YouTuba te je njen trenutni hit video "Kids Back Then vs Kids Now" pregledanskoro pola milijuna puta.

McAllister ima na stotine tisuća fanova, a zarađuje oglašavajući određene proizvode unutar svojih video snimki.

Iako ima samo 18 godina, redovno proziva mlađe generacije zbog njihove opsjednutosti pametnim telefonima i internetom te su njeni video uradci često okupirani tom temom.

"Nikad nisam imala pravi posao i iskreno mislim da ga neću ni imati u skoroj budućnosti", kazala je za Business Insider.

"Željela bih postati voditeljica ili glumica. To bi bio moj sljedeći logičan korak", nadodala je.

Sa snimanjem videa za YouTube, počela je prije pet godina, ali tek se prije tri godine "bacila u ozbiljan posao" s prijateljima, koji su dijelili slične interese te je s njima napravila zajednički kanal putem kojeg redovito objavljuju nove video snimke.

 

Pročitajte više