Osvojite majice i ulaznice za premijeru krvavog spektakla "Piranha 3DD"

KAKO napraviti nastavak nevjerojatno smiješnog horora kao što je "Piranha 3D" – s opakim piranama, mladim seksi žrtvama i bizarnim preokretima? Odgovor je bio jasan za Dimension Films: udvostručiti krvave scene, broj mrtvih i lijepih.

Udvostručiti bolestan humor, blesave zaplete u radnji i divlju zabavu. I, ne manje važno, pojačati 3D iskustvo snimanjem u verziji 3D s najnovijom tehnologijom.

Nakon terora na jezeru Victoria u filmu "Piranha 3D", jato prethistorijskih krvožednih pirana se vratilo. Ovog puta nitko nije siguran od riba mesožderki dok zabijaju svoje oštre zube u posjetitelje vodenog parka The Big Wet Water Park. 

Christopher Lloyd ("Back To The Future") reprizira svoju ulogu ekscentričnog stručnjaka za pirane s preživjelim Paulom Sheerom ("The League") i djelomično pojedenim Vingom Rhamesom ("Pulp Fiction"). David Hasselhoff je zamijenio pješčane plaže iz serije “Baywatch” da bi bio poznati spasitelj u vodenom parku. Pripremite se za dvostruki teror, dvostruku akciju i dvostruku zabavu u novom nastavku u kojem također glume Gary Busey ("Lethal Weapon"), Katrina Bowden ("30 Rock"), Danielle Panabaker ("The Crazies"), Matt Bush ("Adventureland"), Chris Zylka ("The Amazing Spider-Man") i David Koechner ("Anchorman: The Legend Of Ron Burgundy").

Od 28. lipnja u kinima igra ovaj novi uzbudljivi nastavak horora o opasnim morskim nemanima, "Piranha 3DD", a Index i Blitz omogućili su vam vrijedne nagrade. Premijera će se održati 26. lipnja u 20:00 sati u CineStaru Branimir centar.

Ukoliko želite ovaj uzbudljivi film pogledati na premijeri dijelimo vam 50 puta po dvije ulaznice, ali i 20 majica u kojima ćete biti spremni za plažu. Sve što trebate učiniti je poslati e-mail sa svojim podacima na index.nagrada@gmail.com i najbrži od vas bit će nagrađeni.

Pročitajte više