Osvojite ulaznice za koncert: Hari Mata Hari i Haris Džinović 1. ožujka u Ciboni

HARI MATA HARI nakon gotovo četiri godine, ponovno će nastupiti pred zagrebačkom publikom. Na zajedničkom koncertu, koji će u Dvorani Dražena Petrovića u četvrtak, 1. ožujka 2012. godine održati zajedno s Harisom Džinovićem, Hari Mata Hari izvest će svoje najveće hitove i na taj način još jednom zahvaliti vjernoj zagrebačkoj publici na ljubavi i podršci koja traje već više od 25 godina.

"Posebna mi je čast i zadovoljstvo nastupati u Zagrebu. Vjerna publika koja me prati dugi niz godina velika mi je podrška u radu i zato me posebno raduje još jedan nastup, ovaj put u dvorani Cibona, zajedno s legendarnim Harisom Džinovićem. Neke od svojih najvećih hitova snimio sam u duetima s najpopularnijim hrvatskim pjevačicama i bit će ovo sjajna prilika da ih zagrebačka publika još jednom čuje. Posebna emocija koja prati svaki moj nastup u Zagrebu, ovim će spektaklom koji pripremamo dobiti još jednu novu dimenziju i vjerujem ostati u trajnom sjećanju i meni i vjernoj publici kojoj posvećujem još jednu glazbenu večer ispunjenu dobrom glazbom", izjavio je.

"Ne mogu ti reći što je tuga", "Volio bih da te ne volim", "Baš ti lijepo stoje suze", "Ružmarin", "Kao domine, "Lejla", samo su neki od hitova koje će Hari Mata Hari izvesti u Zagrebu, na prvom zajedničkom koncertu s Harisom Džinovićem.

Ulaznice po cijeni od 110 i 130 kuna mogu se kupiti putem sustava Eventim, te na sljedećim prodajnim mjestima - iHit (Green Gold, Radnička cesta 52), Mozaik knjiga - Garden Mall, West Gate, City Centar One, Bogovićeva 5.

Osvojite ulaznice!

Najbržima poklanjamo pet puta po dvije ulaznice. Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "Hari Mata Hari i Haris Džinović - Cibona, 1. ožujka 2012." na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Pročitajte više