Ovo su najgore odglumljene scene u povijesti kinematografije

Screenshot: YouTube

NA OVOJ listi ne želi se naći nitko u Hollywoodu.

Gledanje loših glumačkih izvedbi može biti jednako zabavno kao i gledanje onih briljantnih, a ponekad im se možete nasmijati više nego najboljim komedijama.

Stranica Askmen odlučila je dobro pročešljati riznicu očajnih glumačkih izvedbi kako bi došla do onih najgorih i napravila spektakularnu listu deset najgore odglumljenih scena u povijesti kinematografije.

10. Norbit
 
Eddie Murphy voli glumiti različite likove u svojim filmovima. Iako je to nekima možda i bilo zabavno u "Luckastom profesoru", u filmu "Norbit" postalo je samo čudno i uznemirujuće.


9. That's my Boy


Teško je zamisliti ovakvu listu bez Adama Sandlera. Njegovu lošu glumu u ovoj sceni možda je potaknula i loša radnja. Sandler u filmu glumi Donnyja koji se ponovo pojavljuje u životu svog sina Todda kada on objavi zaruke. U jezivom preokretu, Donny naleti na Toddovu zaručnicu koja se u krevetu zabavlja sa svojim - bratom. Nitko ne zna zašto je Adam Sandler mislio da će ovaj film pomoći njegovoj karijeri.



8. Freddie Got Fingered

Svaki film s Tomom Greenom u glavnoj ulozi potencijalni je kandidat za liste najgorih. Kao i u većini svojih filmova, u ovom je Tom uglavnom vrištao, mumljao i pričao gluposti.



7. Star Wars Episode II: Attack of the Clones

Većina fanova Star Warsa bila je skeptična zbog odabira Haydena Christensena za ulogu Anakina Skywalkera. Njihove sumnje da mladi glumac nije dovoljno dobar za taj kompleksan lik brzo su se potvrdile, a ovo je jedna od njegovih scena koju fanovi najviše vole ismijavati.

 
6. Crossroads


Sama pomisao na "glumicu" Britney Spears nasmijat će vas, a ako to nije dovoljno pogledajte ovu scenu iz njezinog dugometražnog glumačkog prvijenca u kojoj pjevačica izgleda izgubljeno i zbunjeno.



5. The World Is Not Enough

Producenti filma o Jamesu Bondu smatrali su da će Denise Richards biti dobar odabir za ulogu znanstvenice Christmas Jones. Pogriješili su.



4. Gigli


Odabrati samo jednu scenu iz fila "Gigli" težak je posao. Trash projekt kojeg se Ben Affleck i Jennifer Lopez danas sigurno srame vrvi očajnom glumom.



3. Glitter


Jedino stvar gora od glume Britney Spears je gluma Mariah Carey. 2001. godine Mariah je odlučila da želi biti i glumica. Kritika je sasjekla njezinu izvedbu, a pjevačica je zbog toga navodno doživjela živčani slom.



2. Batman & Robin

Svaki glumac u svojoj karijeri ima onaj jedan film za koji bi voljeli da ga nikada nisu napravili. Za Georgea Clooneyja to je sigurno "Batman & Robin", najgori film iz serijala o superjunaku.



1. Star Wars Episode I: The Phantom Menace

Prvo mjesto na ljestvici pripalo je svim scenama Jar Jar Binksa u ovom nastavku Star Warsa. CGI stvorenju glas je posudio Ahmed Best. Lik Jar Jar Binksa jedan je od najomraženijih u povijesti franšize.

Pročitajte više