Paklena atmosfera na nastupu PlayOnea u dubrovačkom Revelinu

Foto: Press/Dino Avdić

SEZONA je u Dubrovniku već na vrhuncu, posebno kad je riječ o noćnom životu. To je ove srijede, 8. srpnja, potvrdio producentski dvojac PlayOne (Darko Juranović D'Knock & DJ Fresh Jay), koji je već drugi put nastupio u legendarnom Culture Clubu Revelin, te je s DJ-ima dBA-om (Djivo Bjelančić) i DANCElectric PHILIPE-om napravio urnebesni show u sklopu večeri DANCElectric Residency.

Bio je to pravi klupski spektakl u Revelinu, jednom od 100 najboljih klubova na svijetu (prema britanskom magazinu TOP DJ Mag), koji je gorio od vrhunske atmosfere, što je dokaz da i hrvatski izvođači mogu konkurirati velikim svjetskim klupskim imenima.

DANCElectric Residency predstavlja clubbing projekt koji se održava svake srijede u Revelinu s ciljem povezivanja hrvatskih DJ-a i producenata s top izvođačima inozemne elektronske scene te uživa njihovu veliku potporu. Osnivač spomenute večeri je DANCElectric PHILIPE (Filip Šulić Philipe), priznati hrvatski producent koji surađuje s velikim svjetskim labelovima (303Lovers, Diverse Records itd.), a u planu ima ovu večer kao brand proširiti i izvan granica Hrvatske.

PlayOne nastavlja ljetnu turneju u paklenom tempu te već 17. srpnja nastupa u Noa Beach Clubu (Zrće). U pripremi je video s njihovog zadnjeg nastupa u Revelinu, a do tada pogledajte galeriju slika.

Pročitajte više