Doris Dragović oduševila publiku u Revelinu

Doris Dragović oduševila publiku u Revelinu

Foto: PR

DORIS DRAGOVIĆ je na sam blagdan Svetog Vlaha nastupila u dubrovačkom Culture clubu Revelin.

Na prvom koncertu u Dubrovniku nakon 13 godina izvela je većinu hitova tridesetgodišnje karijere. Koncert je otvorila velikim hitom "Željo moja", a zatvorila pjesmom "Šakom o stol". Dubrovačka je publika s Doris pjevala pjesme "Marija Magdalena", "Zemlja i stina", "Ti", "Što je to od mene ostalo", "Baklje ivanjske", "Krivi ljudi", "Neću propast ja" i mnoge druge. Doris je oduševila publiku, svi se nakon koncerta slažu da pjeva, a i izgleda kao u najboljim danima.

Zanimljivo je kako je Doris na upit novinara ocijenila glazbenu scenu koju mnogi kritiziraju zbog pojave instant zvijezda: "Isti takvu "scenu" možete naći među direktorima, menadžerima i političarima I drugim ljudskim djelatnostima. Ono što treba jest vjerovati u tu mladost koja dolazi, davati im šansu koliko god puta treba, poticati ih, a ne vječno pametovati i kritizirati. Ako to ne učinimo i ako tako ne bude, nestat ćemo s mape, nestat ćemo s lica svega bitnoga."

Koncertom u Revelinu na Dan grada Dubrovnika, Doris Dragović dokazala je da je mlada, optimistična i itekako raspjevana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara