Pamela Anderson na ulicu izbacila suprugovu kćer i psa

Foto: JLP

SAMO nekoliko sati nakon što je Rick Salomon zatražio poništenje braka od Pamele Anderson, 47-godišnja glumica je iz njihove obiteljske kuće u Malibuu, na ulicu izbacila njegovog psa i zatim kćer, prenosi Daily Mail.

Zvijezda "Spasilačke službe" prošlog je tjedna podnijela zahtjev za razvod od Solomana koji je potom zatražio njegovo poništenje u Las Vegasu, navodeći kako ga je Pamela u brak, u siječnju 2014., "uvukla na prevaru".

Popularna plavuša je zatim zbog osvete njegovog rotvajlera Bumblebeeja izbacila iz kuće, a pas navodno još nije pronađen.

Solomon koji trenutno radi u Las Vegasu, Pamelu je zamolio da se strpi i pritom pričeka tjedan ili dva kako bi njegove dvije kćeri tinejdžerice, koje su dotad živjele s njima, pronašle novi smještaj.

Glumica je to odbila te je prvo na ulicu izbacila psa, a kada se jedna od njegovih kćeri vratila kući, Anderson joj je naredila da se spakira i odseli.

Djevojka je potom pokušala pronaći svog kućnog ljubimca, no to joj nije pošlo za rukom.

Soloman, inače producent, navodno je težak 16 milijuna dolara, a američki tabloidi pišu kako je poništenje zatražio kako bogatstvo ne bi morao dijeliti s Pamelom koja je prethodno zatražila razvod.

Ricku i Pameli ovo nije prvi brak. Naime, prvi put su se vjenčali 2007. godine, no razveli su se nakon samo dva mjeseca.
 

Pročitajte više