PlayOne priredili spektakl u Alcatrazu i Revelinu

Foto: Marko Pavlić/Digital Pixel, Dino Avdić
 
KLUB Alcatraz pretprošlu je subotu, 6. rujna, gorio od paklene atmosfere koju je napravio popularni producentski dvojac PlayOne (Darko Juranović "D`Knock" i DJ Fresh Jay) sa svojim gostima.
 
 
Njihov drugi po redu nastup u klubu Alcatraz ispunio je sva očekivanja i podigao ljestvicu klupskog života grada Bjelovara. Fantastična publika je do jutra bila u deliriju te su PlayOneov nastup popratili neviđenom euforijom i atmosferom sličnoj onoj s najluđih partyja u svjetskim top klubovima.
 
Nakon Alcatraza, PlayOne je nastavio turneju u smjeru Dubrovnika, gdje su ovu subotu, 13. rujna, nakon kišnog tjedna, napravili veliki spektakl u Culture clubu Revelin i maksimalno podigli atmosferu, pokazujući da i domaće snage mogu parirati svjetskoj elektronskoj sceni.
 
Ludu atmosferu na svim njihovim nastupima dodatno upotpunjuju atraktivne plesačice iz skupine First Entertainment te Mr. Iggs na elektronskim bubnjevima i perkusijama.
 
 
D`Knock i DJ Fresh Jay su kao producenti i autori dosad surađivali s nekima od najvećih imena hrvatske glazbene scene (Ninom Badrić, grupom Divas, Tonyjem Cetinskim, Cubismom, Bolesnom Braćom i dr.) te s mnogim velikim svjetskim izvođačima kao što su Barbara Tucker, Peter Grant, Mick Hucknall iz grupe Simply Red, DJ Spen, nedavno preminuli "The Godfather Of House Music" Frankie Knuckles, poznati glazbeni producent i dobitnik nagrade Grammy, Andy Wright, i drugi.
 
PlayOne dvojac nastavlja uspješnu turneju po regiji i izvan nje, te priprema novi singl i video spot.
 

Pročitajte više