Spektakularan nastup PlayOnea u klubu Santos na Rabu

Foto: Marko Pavlić/Digital Pixel

JOŠ JEDNA nezaboravna noć s turneje PlayOnea (Darko Juranović "D`Knock" i DJ Fresh Jay), koji osvajaju publiku, ne samo singlovima i suradnjama sa svjetskim zvijedama, već i svojim spektakularnim koncertima u prepunim klubovima, te tako iz dana u dan potvrđuju status megapopularnog producentskog dvojca.

I subotnjim nastupom u Santos Beach Clubu, PlayOne je u potpunosti oduševio publiku. Bilo je impresivno vidjeti DJ Fresh Jaya, D'Knocka i njihove goste, kongistu Igora Štimca (Mr. Iggs), atraktivne plesačice iz First Entertainmenta i više nego raspoloženog resident DJ-a ChiWeja, kako zabavljaju publiku na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayOne je svojim prepoznatljivim zvukom vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima napravio pravu euforiju na prepunom plesnom podiju Santosa.

Santos je ovim nastupom najavio nastavak klupske sezone, u kojoj najavljuju brojna gostovanja i iznenađenja. Kroz nekoliko dana bit će gotov i ekskluzivni video s ovog nastupa u produkciji Studija 25, a kadrovi iz Santosa i ostalih klubova PlayOneove ljetne turneje bit će uvršteni u video spot PlayOneovog novog singla. PlayOneova turneja je punom zamahu, te ih očekuju brojni nastupi diljem regije, a i šire.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara