Predao se policiji nakon što je guglao svoje ime

Foto: Northerncaliforniamostwanted.org

MUŠKARAC iz Kalifornije predao se policiji nakon što je u Google ukucao svoje ime i otkrio da se nalazi na popisu najtraženijih bjegunaca u državi.

A s obzirom na prirodu njegova navodnog zločina, 27-godišnji Christopher Viatafa nemalo se iznenadio kad je naišao na svoje ime i fotografiju na spomenutom popisu prilikom guglanja samog sebe, piše Independent.

Prema policijskom izvješću Viatafa je 8. kolovoza sudjelovao u izgredu za vrijeme privatne zabave u staračkom domu u San Leandru. Prema njihovim navodima izvukao je pištolj i opalio nekoliko hitaca u tlo prije nego što je bio zamoljen da ode.

On se možda svega toga skupa naknadno nije ni sjetio, ali onda je pronašao svoje ime na stranici Najtraženiji u sjevernoj Kaliforniji.

Glasnogovornik policije San Leandra kazao je medijima da je Viatafa došao u policiju i kazao da je vidio svoje ime na spomenutoj stranici: "Zato se predao", dodao je. Viatafu sad očekuje tužba, a nikakvi daljnji detalji nisu poznati. Njegov je status u međuvremnu promijenjen u "ulovljen".
 

Pročitajte više