Raspetljava se zavrzlama oko snimanja nove "Pune kuće"

Screenshot: YouTube

NAKON nekoliko javnih komentara, nitko nije očekivao da će se Mary-Kate i Ashley Olsen pojaviti u rebootu "Pune kuće", a sad je to i potvrđeno za Hollywood Reporter.

"Iako Ashley i Mary-Kate neće biti dijelom 'Punije kuće', znam koliko im je 'Puna kuća' značila i da ih se još uvijek smatra dijelom obitelji", kazao je izvršni producent Robert L. Boyett u izjavi za medije. "Bilo je uzbudljivo gledati kako su gradile svoje karijere i podržavam njihov izbor da se fokusiraju na modu i druge poslovne pothvate. Cijenim njihovu podršku i dobre želje koje su nam uputile", dodao je.

Vijest stiže tjedan dana nakon što je John Stamos, koji producira i glumit će u Netflixovoj seriji, kazao da sestre Olsen "seru" zbog intervjua u kojem su rekle da nisu imale pojma o novoj seriji i da ih nitko nije zvao. Kasnije je on tweetao da su on i Mary-Kate izgladili stvari, ali očito ne dovoljno da bi se one pojavile u rebootu.

Osim Stamosa, fanovi će iz stare postave u novoj seriji moći gledati i Andreu Barber, Jodie Sweetin, Candace Cameron Bure i Davea Couliera, prateći priču udovice D.J. Tanner i njezino troje djece.
 

Pročitajte više