Seksi ili previše? One imaju "pločice", velike bicepse i kvadricepse i hrpu fanova na Instagramu

Foto: Instagram

KAO ŠTO već znamo, Instagram je fantastična stvar za voajere, ali i ekshibicioniste, pa se na njemu može naći hrpetina zgodnih djevojaka koje obožavaju pokazivati svoja tijela. A u posljednje vrijeme popularnost raste nekolicini cura kojima je zajednička jedna stvar: žestoki trening.

Većina njih su trenerice ili bodybuilderice, koje redovito objavljuju prizore iz teretane, savjete za zdravu prehranu, ali i seksi fotke na kojima pokazuju rezultate svoga truda, odricanja i ustrajnosti. I dok među svojim sljedbenicima imaju mnoštvo žena kojima su inspiracija i savjetnici, prati ih i čitava vojska muškaraca koji redovito ostavljaju komentare dajući jasno do znanja da im je ono što vide iznimno seksi i naprosto savršeno, piše Daily Mail.

Jedna od njih je i Massiel Arias, 24-godišnja Njujorčanka koja radi kao instruktorica fitnessa, a sudjeluje i u natjecanjima. Ona na dnevnoj bazi sa svojih 830 tisuća sljedbenika dijeli fotke, savjete i motivacijske poruke, a ako vas zanima kako to izgleda više možete provjeriti ovdje.

Ništa manje aktivna je i 30-godišnja Lita Lewis koja privlači slične komentare kao i Arias, što je pokazatelj da je i ova vrsta izgleda našla svoju publiku i ona nije nimalo zanemariva. A prije nego što donesete konačan sud jeste li i vi među onima koji ovakva tijela smatrate seksipilnima, provjerite i što se sve skriva na Lewisinu profilu.


Pročitajte više