Seksi selfiejima podižu moral izraelskim vojnicima

Foto: Facebook

NAKON samo dva dana postojanja, Facebook stranica "Standing With IDF" stekla je veliku popularnost kod izraelskih vojnika, ali i interes svjetskih medija.

Razlog je jednostavan, djevojke koje su, po uzoru na pinup modele iz prijašnjih ratova, odlučile svojim golim tijelima podići moral izraelskim vojnicima.

Sve je započeo 27-godišnjak iz Tel Aviva, Gavriel Beyo, a njegova je ideja bila dati podršku izraelskoj vojsci koja vodi borbe u pojasu Gaze na najbolji mogući način.

"Sjetio sam se onih pinup djevojaka iz svjetskih ratova pa sam odlučio učiniti isto. Srećom, okružen sam lijepim prijateljicama koje su se odmah pristale fotografirati i poslati poruku. Želim IDF i Izrael prikazati na bolji način jer su ovih dana sumorno prikazani", priča Gavriel.

Naravno, kao što je bilo i za očekivati, riječ je o stranici koja u istoj mjeri miješa ljubav prema IDF-u i mržnju prema suprotnoj strani. Naime, na stranici postoje i montaže raketnih napada, ali ne privlače pažnje kao djevojke na čijim tijelima vidimo natpise kao što su: "I <3 IDF" i "Fuck Hamas".

"Dragi izraelski vojnici, skupili smo se kako bi vam odali počast. Ne morate čekati 72 ružne djevice, vi ste naši heroji. Ljepota izraelskih djevojaka čeka na vas, ovdje kod kuće. Vratite nam se", jedna je od poruka.

Gavriel je dobio i povratne reakcije vojnika čije poruke je s hebrejskog preveo na engleski i objavio na stranici.

"Vaša stranica postala je glavna tema u našoj borbenoj jedinici. Niste ni svjesni koliko vaša ljubav i podrška utječu na nas", stoji u poruci.

Beyo je pokrenuo i stranicu za muškarce koji se žele skinuti u znak podrške, ali očekivano, stranica ne uživa istu popularnost.

Pročitajte više