Shia LaBeouf pokušao objasniti zašto je uhićen i zašto se ponašao ludo

Screenshot: YouTube

ČITAV niz skandala pratio je ove godine Shiu LaBeoufa, a u lipnju je i uhićen i izveden iz kazališta na Broadwayu nakon što je tijekom prvog čina mjuzikla "Cabaret" odbio ugasiti cigaretu, a zatim i nastavio izazivati probleme.

Američki mediji tvrdili su da su ga policajci iz kazališta izveli uplakanog, a osim toga im je i vikao: "Jebite se! Ovo je jebeno sranje! Znate li tko sam ja? Sjebat ću vas!". I prije uhićenja radio je dramu na ulicama New Yorka. Page Six došao je u posjed videa u kojem Shia naganja beskućnika po cesti. Oni su tvrdili da je beskućniku želio ukrasti vrećicu s hranom iz McDonald'sa, dok je TMZ pisao da je želio ukrasti kapu koju beskućnik nosio u ruci na snimci. U svakom slučaju, svjedoci su kazali da je izgledao čudno i nije bio pri sebi.

Početkom srpnja napokon je završio na rehabilitaciji, a sad se pojavio kod Jimmyja Kimmela gdje je prvi put progovorio o uhićenju. Ispričao je čitavu priču, od koje je napravio show, objašnjavajući da je sve počelo s puno whiskeyja u Irskoj, a nastavilo se s puno whiskeyja u New Yorku. Kazao je da je s beskućnikom pričao zbog uloge, a da je za njim trčao jer je on pobjegao kad ga je preplašila žena koja je počela fotografirati. Nakon toga je nastavio piti i dobio poziv na predstavu, opisujući kako nije znao što se točno događa kad je tamo došao, misleći da je sve jedan veliki party. U videu pogledajte što je točno kazao.

Pročitajte više