Sve što niste znali o Robbieju Williamsu

Foto: Press

ROBBIE WILLIAMS pod svjetlima pozornice živi više od pola svojeg života.

Rođen je 13. veljače 1974. godine, što znači da mu je još manje od godine dana ostalo da uđe u "klub 40", a u svojoj je dosadašnjoj karijeri već ostvario sve što bi izvođač mogao priželjkivati. Milijuni prodanih primjeraka albuma, rasprodani koncerti i horde obožavatelj(ic)a koje ga prate i otkad je zaplovio solo vodama, neosporivi su pokazatelji njegova uspjeha.

Otkad se prometnuo iz teen dječačke zvijezde u zrelog glazbenika, prošao je i kroz buntovnu fazu u kojoj je bio na stalnoj meti medija. U posljednje se vrijeme smirio, postao je pravi obiteljski čovjek te dobio i prvo dijete, a prije njegova koncerta u Zagrebu, koji je najavljen za 13. kolovoza i za koji će karte biti puštene u prodaju sutra u 10 sati na svim prodajnim mjestima Eventima, saznajte sve ono što o njemu možda niste znali.

1. Njegovo je srednje ime Peter, a kršteno Maximilian.

2. Nakon završetka škole kratak je period radio kao trgovački putnik.

3. Imao je samo 16 godina kad se pridružio Take Thatu

4. Još uvijek ne zna voziti automobil.

5. Njegov debitantski singl, obrada George Michaelova hit "Freedom", nije se uspio probiti na prvo mjesto britanske ljestvice. Zaustavile su ga tadašnje zvijezde u nastajanju - Spice Girls.

6. 2002. godine postao je vlasnikom jednog od najunosnijih ugovora u glazbenoj industriji, potpisavši za EMI za vrtoglavih 80 milijuna funti (otprilike 700 milijuna kuna).

7. Drži rekord najvećeg broja osvojenih Brit Awardsa, čak 17, od kojih je pet osvojio s Take Thatom.

8. Prije nego što se odlučio skrasiti sa svojom suprugom Aydom Field, Robbie je bio poznat kao veliki zavodnik. Hodao je s mnogim slavnim ljepoticama, uključujući Annu Friel, Nicole Appleton i Cameron Diaz.

9. Aydu Field upoznao je 2007. godine na spoju na slijepo koji su dogovorili zajednički prijatelji.

10. Iznimno ga zanimaju izvanzemaljci i NLO-i. Pojavio se u radio dokumentarcu o bićima s drugih planeta te tvrdi da je u svom životu vidio tri NLO-a.

Pročitajte više